Bent u overtuigd door de voordelen van elektrische verwarming en hebt u beslist om te investeren in performante toestellen om uw woning te verwarmen? Dan is de vraag natuurlijk waar u ze koopt. Hoe kunt u zeker zijn dat u de juiste keuze maakt en wie kan u het model aanraden dat perfect aansluit op uw behoeften? Lees onze tips.

Elektrische radiator kopen?

Radiator kopen: wat zijn de mogelijkheden?

Er bestaan verschillende mogelijkheden om een goedkope elektrische radiator te kopen, maar die oplossingen bieden slechts weinig garanties:

 • Tweedehands radiatoren
  Op tweedehandssites zijn tal van toestellen te vinden. Hoe weet u echter of ze correct werken? Bij wie kunt u terecht in geval van problemen? Indien achteraf blijkt dat het materiaal niet beantwoordt aan uw verwachtingen, kunt u nergens terecht.
 • In grote doe-het-zelfzaken
  Deze zaken bieden heel wat modellen aan. Indien u niet vooraf hebt geïnformeerd naar de zuinigste technologie, dreigt u in de afdeling elektrische verwarming het spoor bijster te raken. U kunt raad vragen aan een verkoper, maar die zal wellicht niet de nodige deskundigheid hebben om u wegwijs te maken. U moet uw keuze maken op basis van de precieze criteria en technische elementen die enkel experts beheersen.
 • Radiator online kopen
  U kunt het design enkel beoordelen op een foto. De afwerking is niet altijd zichtbaar en de weergave van de kleuren kan verschillen. U weet niet waar de toestellen zijn gemaakt en of ze voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. Zelfs als u een aankoopgids voor elektrische radiatoren volgt, loopt u het risico dat u investeert in een oplossing waarvan de afmetingen en het vermogen niet overeenstemmen met wat u zoekt.

Waarom doet u beter een beroep op een vakman?

Als u een zuinige elektrische radiator wilt kopen, is het van essentieel belang om u te laten begeleiden door een expert. Door een erkend fabrikant in te schakelen bent u zeker van persoonlijke begeleiding en tal van andere voordelen:

 • Advies
  Niets is beter dan het advies van een expert om de technologie, het model en het vermogen te kiezen dat precies overeenstemt met de te verwarmen oppervlakte en de indeling van de ruimte.
 • Demonstratie
  Wanneer een technisch adviseur bij u langskomt, toont hij u een demomodel, zodat u de werking en het design kunt beoordelen.
 • Levering
  Wilt u geen bestelwagen huren om uw toestellen tot bij u thuis te brengen? Informeer naar de diensten die de verschillende ondernemingen aanbieden. Sommige zorgen voor alles, ook de levering.
 • Installatie
  Kies voor een erkend merk met een volledige installatieservice. Zo bent u zeker dat uw toestellen optimaal werken.
 • Garantie
  Een fabrikant die zeker is over de kwaliteit van zijn materiaal biedt doorgaans een interessante garantieperiode. Op die manier bent u zeker dat u jarenlang kunt profiteren van een performant product.
 • Klantendienst
  Een responsieve klantendienst biedt extra zekerheid wanneer u investeert in een verwarmingsoplossing.

Indien u een beroep doet op een gerenommeerde, eerlijke en ernstige onderneming omvat de prijs van uw radiator een volledige service die u gemoedsrust biedt. U hoeft zich geen zorgen te maken, de vakman zorgt voor alles. Meer weten? Vraag dan hieronder een gratis gids aan.

Inertieradiator

Misschien bent u ook geïnteresseerd?

Tous les articles