Elektrische Design Radiator garantie 25 yaar

4.2 sterren van 331 reviews

Onze klanten praten over ons! Bekijk de beoordelingen over de kwaliteit van onze zuinige elektrische verwarming en onze installateursdiensten op Google.


Nuttig en mooi : de elektrische design radiator van Aterno

In de beginjaren werd een elektrische radiator door de fabrikanten van verwarmingsapparaten vooral als nuttig toestel ontworpen. Het was dan ook niet ongewoon om in een woonruimte een behoorlijk lomp toestel aan te treffen, dat weliswaar zijn werk deed en voor verwarming zorgde, maar voor de rest vaak een vloek in het interieur vormde. De esthetiek van een elektrisch verwarmingstoestel was meer bijzaak, ook al omdat de technologie nog niet in die mate gevorderd was om compacte elementen aan te wenden. Tegenwoordig is een elektrische design radiator gelukkig makkelijk verkrijgbaar.

De technologie heeft dan ook niet stilgestaan. Als Franse fabrikant van elektrische verwarmingstoestellen sinds 1993 heeft Aterno niet stilgezeten. Ons team is erin geslaagd om een uiterst innovatieve keramische steen te ontwikkelen, de Kalith, die het kernelement van onze elektrische design radiator vormt. De bijzondere eigenschap van deze steen is de hoge densiteit, die ons toeliet om een element van amper vier centimeter dik te ontwikkelen. Deze beperkte diepte biedt ons heel wat ontwerpvoordelen en laat ons team toe om aan het esthetische aspect van onze verwarmingstoestellen de nodige aandacht te besteden. Omdat de verwarmingselementen in onze elektrische design radiator compacter zijn, hebben we heel wat meer vrijheid om modellen in verschillende maten en uitvoeringen op de markt te brengen. Naast het standaardmodel, hebben wij bijvoorbeeld ook verticale en horizontale elektrische radiatoren. Deze bijzondere uitvoeringen stellen jou in staat om in om het even welke ruimte toch elektrische verwarming te voorzien via integratie van een elektrische design radiator met een bijzondere vorm in je interieur.

elektrische design radiator

Door verticaal in de hoogte te werken of juist horizontaal, bijvoorbeeld onder een lage vensterbank, kan je verwarmingstoestel harmonieus en discreet in je woonomgeving worden opgenomen, zonder esthetisch een storend element te vormen.

Voordelen van een elektrische design radiator

Nu een elektrische radiator ook op esthetisch vlak een aantrekkelijk toestel is geworden, wordt steeds vaker beslist om toch voor een elektrische design radiator te opteren als hoofd- of bijverwarming in huis. Terecht, want elektrisch verwarmen biedt ongelooflijke voordelen. Vooreerst is de installatie van een elektrische design radiator heel eenvoudig. Er zijn geen verbouwingswerken nodig om naar elektrisch verwarmen over te schakelen en de overgang van klassieke verwarming naar elektrische verwarming is ook modulair uitvoerbaar. Door de eenvoudige installatie bespaar je al heel wat kosten uit, en als je de kamers in je woning één voor één met een elektrische design radiator uitrust, spreid je ook de investering voor de aanschaf van de elektrische verwarmingstoestellen. Een dubbel voordeel, dus. Een ander voordeel van je nieuwe elektrische design radiator van Aterno is de kwaliteit van de verwarming. Die is het resultaat van een unieke combinatie van accumulatie, convectie en straling, een warmte die niet met klassieke verwarming te vergelijken is.

De warmte die je met dit toestel ervaart, is een gelijkmatige, omhullende warmte die comfortabel aanvoelt en je welzijn in huis verbetert. Overal in je woonruimte voelt het even warm aan, dankzij de innovatieve technologie die bij het ontwerp van je elektrische design radiator werd aangewend. Ten slotte vormt de zuinigheid van onze elektrische radiator een doorslaggevend voordeel om voortaan met een elektrische design radiator van Aterno je woning te verwarmen. Aan de hand van doordachte methoden wordt het elektriciteitsverbruik van je verwarmingstoestel tot het strikt noodzakelijke beperkt, zonder evenwel aan comfort en vermogen in te boeten. Een rationeel, doelgericht verbruik van energie met opties om elke vorm van onnodig verbruik weg te snoeien, zorgt ervoor dat onze toestellen tot de beste op de markt behoren. Onze elektrische design radiator heeft een thermostaat met AA-energielabel, als eerste in de Belgische markt van elektrische verwarmingstoestellen.

Het opmaken van een gratis en vrijblijvende gepersonaliseerde offerte

Snelle prijsofferte
 

Ontdek de modellen van de elektrische design radiator bij Aterno

Op onze overzichtelijke website vind je het volledige aanbod elektrische verwarmingstoestellen, stuk voor stuk van Europese makelij en synoniem voor degelijkheid. Je vindt er een schematisch overzicht van de verschillende vermogens naargelang het model dat je wenst, alsook downloadknoppen om een brochure van je elektrische design radiator te downloaden en je in de technische en esthetische kenmerken van het model te verdiepen. Wil je raad van een expert, dan staat onze klantendienst voor je klaar en kun je samen met een van onze installateurs overleggen welk model het meest voor jouw woning geschikt is. Onze technicus kan je trouwens laten kennismaken met een aantal aanvullende opties om je elektrische design radiator nog functioneler en zuiniger te laten werken.

Want al blijft nuttig en mooi een van je bekommernissen, zuinig verwarmen is vandaag meer dan ooit een brandend actueel aandachtspunt. Met de verwarmingstoestellen van Aterno zit je gelukkig goed. Onze elektrische design radiator is het resultaat van talrijke, grondige studies en integreert alle moderne bevindingen om zoveel mogelijk energie te besparen en het elektriciteitsverbruik zo nuttig mogelijk aan te wenden.

elektrische design radiator gratis brochure

Zie ook onze andere artikelen:

Een uniek systeem
Een uniek systeem

Ontdek een uitgebreid gamma aan radiatoren: verticaal, horizontaal of mobiel. Telkens met hun unieke innovatieve technologie.

Levenslange garantie
Levenslange garantie

Het geven van levenslange garantie is een extra bewijs van de kwaliteit van de radiatoren.

Een energiezuinig systeem
Een energiezuinig systeem

Convectie, accumulatie en straling: de radiator maakt van deze 3 technieken gebruik om nog zuiniger te verwarmen.