Wat zijn de toepassingen van een elektrische plintradiator?

Het is een ideaal toestel voor kamers waar een model met standaardafmetingen niet geïnstalleerd kan worden. De discrete elektrische plintradiator kan zowel in een woonkamer met grote raampartijen als op een mansardekamer harmonieus worden opgesteld, waar een klassieke horizontale radiator niet geïnstalleerd kan worden.

Wij stellen verschillende designmodellen voor, die bij elke interieurinrichting perfect aansluiten. Zo is de elektrische plintradiator werkelijk voor alle gebruik geschikt. Dit toestel is volledig onafhankelijk, waardoor u een kamer makkelijk kunt uitrusten, zonder dat u uw volledige verwarmingsinstallatie moet herzien. Voor de plaatsing zijn geen grote werkzaamheden nodig. U richt alles volgens uw eigen ritme in, zonder beperkingen!

elektrische plintradiator

Wat zijn de kenmerken van het gamma Estiom UBCP?

Vraag advies aan een vakman

Het gamma Estiom UBCP omvat 3 modellen. Met een hoogte van amper 40 cm kunnen ze perfect geïntegreerd worden in een kamer met weinig volume onder het plafond. Dankzij een lage elektrische radiator van 900, 1500 of 1900 watt, kunt u zonder problemen een veranda met een groot oppervlak met beglazing verwarmen, of de woonkamer van een appartement onder het dak.

radiateur electrique plinthe aterno

Elektrische inertieradiatoren

Net als alle toestellen van Aterno, zijn de modellen van het gamma Estiom UBCP droge inertieradiatoren (of keramische verwarming). Ze accumuleren warmte in hun verwarmingkern van keramische steen, om die warmte vervolgens op homogene wijze te verspreiden. Ze combineren convectie, accumulatie en straling, voor een optimaal warmtecomfort. Vraag snel een gratis brochure aan om de exacte kenmerken ervan te kennen.

Zuinige toestellen

Naast de toegepaste technologie, die in grote mate energieverlies beperkt, is de elektrische plintradiator van Aterno ook met een draadloze thermostaat uitgerust. Hiermee kunt u de temperatuur van de kamer waarin de thermostaat zich bevindt tot op een halve graad nauwkeurig regelen. Dit apparaat is eveneens programmeerbaar: u past het verwarmingsritme van uw toestel aan uw aanwezigheid in uw woning aan. Er zijn heel wat domoticaopties en een mobiele app vult het aanbod van Aterno verder aan. U kunt uw elektrische plintradiator op afstand aansturen, via een smartphone of een tablet, om eventuele verspilling van energie te voorkomen. De radiatoren zijn ontworpen om comfort met zuinigheid te combineren.

Modern design

De plintuitvoering van de inertieradiator van Aterno heeft een verfijnd elegant model. Het past bij elke stijl, van traditioneel tot eigentijds. Dankzij het verzorgde design, kunt u het discreet in alle kamers van uw woning integreren.

De technische specificaties van het Estiom UBC Gamma Plint

Doe beroep op een vakman om een model te kiezen dat perfect aansluit bij de indeling van de ruimte en waarvan het vermogen u toelaat om voldoende comfort te creëren zonder energie te verspillen. Aterno biedt u een gratis studie, zonder aankoopverplichting.

radiateur a inertie plinthe aterno
Model Kracht Lengte Hoogte Diepte Gewicht
Estiom UBCP 1900 1900 W 120 cm 40 cm 11 cm 41 kg
Estiom UBCP 1500 1500 W 120 cm 40 cm 11 cm 41 kg
Estiom UBCP 900 900 W 64 cm 40 cm 11 cm 22 kg
Kracht 1900 W
Lengte 120 cm
Hoogte 40 cm
Diepte 11 cm
Gewicht 41 kg
Kracht 1500 W
Lengte 120 cm
Hoogte 40 cm
Diepte 11 cm
Gewicht 41 kg
Kracht 900 W
Lengte 64 cm
Hoogte 40 cm
Diepte 11 cm
Gewicht 22 kg

FAQ over elektrische verwarming

Nog andere vragen? Raadpleeg Aterno's bronnen over dit onderwerp