Elektrische Verwarming garantie 25 yaar

4.2 sterren van 331 reviews

Onze klanten praten over ons! Bekijk de beoordelingen over de kwaliteit van onze zuinige elektrische verwarming en onze installateursdiensten op Google.


Elektrische verwarming: Franse know-how tot uw dienst

Al meer dan 25 jaar produceert Aterno, specialist in elektrische verwarming, elektrische radiatoren in de Elzas. Wij streven er voortdurend naar om onze producten te verbeteren en nog efficiënter te maken.

Elektrische verwarming: een warmte die zacht en constant is, ontworpen voor optimaal comfort

Bent u van plan om uw huidige verwarmingssysteem te vervangen? Wilt u een efficiënte verwarming in uw nieuwe woning? Wilt u het werkingsprincipe van elektrische verwarming begrijpen om technologieën te vergelijken? Zoekt u een betrouwbare en ervaren verwarmingsinstallateur om een radiator te plaatsen zonder dat er grote werken nodig zijn?

Dan bent u hier zeker aan het juiste adres! Aterno, specialist in elektrische verwarming sinds vele jaren, biedt u elektrische verwarmingstoestellen van uitstekende kwaliteit die comfort en veiligheid combineren, geen grote installatiewerken vereisen en vooral een zeer aangename warmte verzekeren.

Elektrische verwarming in de keuken

Elektrische verwarming van Aterno in een notendop...

 • Geavanceerde technologie die accumulatie, convectie en straling combineert om een zachte, onmiddellijke en gelijkmatige warmte in de hele ruimte te bieden.
 • Frans vakmanschap dat al 25 jaar zijn waarde bewijst bij vele tevreden klanten.
 • Een verwarmingssysteem dat compatibel is met de energiebronnen van de toekomst.
 • Betrouwbare, prestatiegerichte producten waarmee u uw interieur optimaal kunt verwarmen: elk toestel voor elektrische verwarming is aangepast aan de ruimte (bijvoorbeeld wandverwarming of verwarming in de badkamer), maar ook aan het oppervlak dat het moet verwarmen, en verbruikt alleen wat nodig is om de ideale temperatuur te bereiken.
 • Ideaal om uw energierekening te verlagen, vooral als u zonnepanelen hebt waarmee u uw eigen elektriciteit kunt opwekken.
 • Een elektrisch verwarmingssysteem dat eenvoudig kan worden ingesteld en geen onderhoud vereist.
 • Esthetisch aantrekkelijke radiatoren die perfect in uw interieur passen.

Het opmaken van een gratis en vrijblijvende gepersonaliseerde offerte

Snelle prijsofferte
 

Zuinige elektrische verwarming: renovatie of installatie?

Wenst u een zuinige, maar efficiënte elektrische verwarming voor uw nieuwe verwarmingsinstallatie of bij renovatiewerken aan uw bestaande systeem, dan is de technologie van Aterno net wat u nodig hebt.

Zeker als uw verwarmingsketel dringend aan vernieuwing toe is, kan dit het geknipte moment zijn om uw verouderde verwarmingssysteem door een performant en vooral zuinig alternatief te vervangen. Elektrische verwarming kent een niet te stuiten opmars nu elektrisch verwarmen ook veel besparingen kan opleveren. De elektrische verwarmingstoestellen van de nieuwste generatie onderscheiden zich door hun elegante verschijning en zeer performante prestaties. Dit helpt om zuinig te kunnen verwarmen.

Nog niet helemaal overtuigd van elektrische verwarming? Onze experts komen vrijblijvend bij u langs om u te helpen een passende oplossing voor uw woning te vinden.

Elektrische verwarming voor de badkamer

Optimaal comfort in elke kamer met geschikte elektrische radiatoren

Optimaal thermisch comfort in elke ruimte van uw woning is perfect mogelijk. Op basis van diverse kenmerken, zoals de grootte, isolatie, blootstelling aan kou en het gebruik, heeft elke kamer andere verwarmingsbehoeften. Aterno heeft voor elke ruimte een geschikte elektrische radiator.

Ook energie-efficiëntie is een belangrijke factor. Wanneer u beschikt over een geschikte elektrische verwarming in elke kamer, kunt u het energieverbruik optimaliseren door verspilling van energie in weinig gebruikte kamers te voorkomen. Onze inertieradiatoren zijn uitgerust met slimme sensoren die de omgevingstemperatuur meten en het verwarmingsvermogent automatisch aanpassen om een constante, comfortabele temperatuur te handhaven.

Bovendien maken onze elektrische verwarmingssystemen gebruik van materialen met een hoog thermisch vermogen die warmte opslaan en geleidelijk aan de ruimte afgeven (zogenaamde "zachte" warmte). Dit zorgt voor langdurig comfort, zelfs wanneer het apparaat is uitgeschakeld.

Wat heeft elektrische verwarming van Aterno nog meer te bieden?

 • 25 jaar garantie: Aterno biedt 25 jaar garantie op de radiatoren en zelfs levenslange garantie op de verwarmingskern.
 • AA-energielabel: De enige elektrische verwarming in België met een AA-gecertificeerde thermostaat garandeert optimale prestaties en energiebesparingen.
 • Zachte en constante warmte: Verspreidt zachte, gelijkmatige warmte voor meer comfort.
 • Gebruiksvriendelijk: druk op de schakelaar, bedien de draadloze thermostaat of de mobiele app: klaar!

elektrische verwarming gratis brochure

De garanties van Aterno voor uw elektrische verwarming

Aterno doet er alles aan om producten van uitstekende kwaliteit te leveren. Onze productie in Frankrijk staat garant voor kwaliteit. We produceren al onze radiatoren in onze vestiging in de Elzas en we selecteren al onze materialen zeer zorgvuldig. Tijdens elke fase van het productieproces worden scherpe controles uitgevoerd om de goede werking van elk onderdeel te controleren en de betrouwbaarheid van onze producten te waarborgen.

Onze elektrische verwarming voldoet aan alle Europese normen. De thermostaat van onze verwarmingen is zelfs geclassificeerd als AA door Eu.BAC, de European Building Automation and Control Association, een Europese organisatie die een certificering heeft ontwikkeld om de energie-efficiëntie van verwarmingssystemen en andere automatiseringssystemen voor gebouwen te beoordelen. Dit is de enige verwarming met een thermostaat die zo hoog staat geclassificeerd in België!

elektrische verwarming garantie 25 jaar

Maar Aterno biedt ook een totaalservice: van een vooronderzoek tot dienst na verkoop en een installatie van uw elektrische verwarming volgens de regels van de kunst. Wij bieden maar liefst 25 jaar garantie op elke radiator! We zijn ervan overtuigd dat we kwaliteitsproducten aanbieden en zijn daarom bereid om ons 25 jaar te binden. De Kalith verwarmingsstenen, die de kern vormen van onze elektrische radiatoren, hebben zelfs levenslange garantie!

De elektronische regelaccessoires, evenals de randproducten en de thermostaat, hebben een garantie van 5 jaar. Deze garanties op onze elektrische verwarming zijn onze manier om u te overtuigen van onze hoogwaardige, energiezuinige, veilige en gebruiksvriendelijke apparatuur. Dankzij de levensduur van onze radiatoren kunt u aanzienlijke besparingen realiseren met elektrische verwarming. U weet dat u uw radiatoren niet snel hoeft te vervangen en dat u niet snel opnieuw in uw verwarmingssysteem hoeft te investeren.

Talloze redenen om voor elektrische verwarming te kiezen

Tegenwoordig hangt de keuze van de energie die we gebruiken om te verwarmen van verschillende parameters af: prijs, prestaties, groene of niet-groene energie, kwaliteit van de geproduceerde warmte, enz. Het ecologische aspect wordt steeds belangrijker. Aterno bevestigt volmondig: elektriciteit is een verstandige keuze, vandaag maar ook voor de toekomst! Door te kiezen voor elektrische verwarming verbruikt u minder fossiele grondstoffen. Hernieuwbare energiebronnen (zoals wind- en zonne-energie) maken elk jaar een groter deel uit van de Belgische energiemarkt!

Daarnaast kunt u een groot deel van de benodigde elektriciteit zelf opwekken met zonnepanelen. Op die manier wordt u zelfvoorzienend en verlaagt u uw energiekosten. Elektrische verwarming is naast een milieuvriendelijke keuze ook een kosteneffectieve verwarmingsoptie.

elektrische verwarming woonkamer

Hoe verloopt de installatie van uw elektrische verwarming door Aterno?

Aterno biedt niet alleen radiatoren Made in France aan, maar een complete service, inclusief het volledige installatieproces van uw nieuwe elektrische verwarming.

Een gepersonaliseerd vooronderzoek van uw woning

Een Aterno-expert komt bij u thuis langs om uw elektrische verwarmingsbehoeften te analyseren, om het even waar in België.

Tijdens dit grondige onderzoek wordt rekening gehouden met alle factoren die van invloed zijn op uw verwarmingsbehoeften: bestaande elektrische installatie, thermische isolatie van de woning, geografische ligging, oriëntatie, blootstelling aan zonlicht, enz. Op basis daarvan zal onze expert u de beste oplossing voor elektrische verwarming voorstellen.

Hij stelt u de juiste modellen voor uw kamers voor en geeft tevens een realistisch beeld van de totaalkost voor uw project. Dit geldt zowel voor het plaatsen van een installatie in een nieuwbouw als voor het vervangen van verouderde verwarmingssystemen door elektrische verwarming. Weet ook dat Aterno kan instaan voor de vervanging van een boiler (op gas of stookolie) als u 100% op elektrische verwarming wilt overstappen: we bieden ook de installatie van een thermodynamische boiler aan.

Het bezoek van de technicus is uiteraard ook de gelegenheid om al uw vragen te stellen over de kenmerken van onze radiatoren: hoe ze werken, hun energieverbruik, het comfort dat ze bieden, enz. Om een afspraak te maken met de technicus die het dichtst bij u in de buurt is, neemt u contact met ons op via ons online formulier of op 02 535 75 94. Deze studie is volledig gratis en vrijblijvend. 

Heeft u vragen over deze offerte? Aarzel niet om ons te contacteren: onze technicus is er om eventuele onduidelijkheden op te helderen en om al uw bijkomende vragen te beantwoorden.

elektrische verwarming slaapkamer

Installatie van elektrische verwarming door ervaren technici zonder overlast

Bij de installatie van de radiatoren zorgen onze technici ervoor dat u geen overlast ondervindt van de werkzaamheden. Ze kiezen samen met u de beste locatie, installeren stevige bevestigingen en controleren of alles volkomen veilig is. Zodra uw elektrische verwarming is aangesloten, kunt u ze gebruiken.

Meer weten hierover:

installatie elektrische verwarming

Antwoorden op al uw vragen over de elektrische verwarming van Aterno

Bestaat er een elektrische verwarming die uitstekende prestaties, energiebesparing, optimaal comfort en absolute betrouwbaarheid combineert?

Ja! Merk wel op dat sommige technologieën beter zijn dan andere. De elektrische radiator kent een heropleving dankzij de vooruitgang in de productie van elektriciteit uit hernieuwbare bronnen, maar niet alle elektrische verwarmingstoestellen bieden hetzelfde comfort en dezelfde prestaties. Het is dus belangrijk om de juiste keuze te maken.

Traditionele elektrische radiatoren, zoals convectoren en stralingspanelen, zijn vervangen door apparaten van de nieuwste generatie. Ons studiebureau heeft nieuwe processen ontwikkeld om energiezuinige elektrische verwarming te bieden met alle voordelen van kwaliteitsverwarming zonder de nadelen ervan.

Het opmaken van een gratis en vrijblijvende gepersonaliseerde offerte

Snelle prijsofferte
 

Hoe zorgt de elektrische verwarming van Aterno voor comfort en besparing zonder aan gebruiksgemak in te boeten?

Elektrische verwarming van Aterno bestaat uit een systeem met meer dan alleen radiatoren. De sleutel tot aanzienlijke energiebesparing ligt bij de aanvullende technologieën en op hun beurt ontworpen zijn om stevig en betrouwbaar te zijn. De radiatoren van Aterno hebben 25 jaar fabrieksgarantie, en de kern ervan, de Kalith verwarmingssteen, heeft zelfs een levenslange garantie.

 • Intelligente programmering: elektrische verwarmingsapparaten van Aterno zijn uitgerust met intelligente programmering, waarmee u aangepaste tijdschema's kunt instellen voor elke kamer. U kunt het verwarmingssysteem programmeren volgens uw levensstijl en de gebruikstijden van elke ruimte. U kunt bijvoorbeeld ‘s nachts de temperatuur verlagen of wanneer de ruimte niet gebruikt wordt en instellen dat de temperatuur verhoogd wordt voordat u wakker wordt of thuiskomt.
 • Slimme sensoren: de elektrische radiatoren van Aterno zijn voorzien van slimme sensoren die de omgevingstemperatuur meten en het verwarmingsvermogen automatisch aanpassen. Dit zorgt voor een nauwkeurige handhaving van de gewenste temperatuur. De sensoren passen zich ook snel aan veranderingen in de buitentemperatuur aan, waardoor constant comfort wordt gegarandeerd.
 • Individuele regeling: met de elektrische verwarming van Aterno kunt u de temperatuur van elke kamer individueel regelen. Dit stelt u in staat om gepersonaliseerde comfortzones te creëren op basis van de behoeften en voorkeuren. U kunt ‘s nachts bijvoorbeeld een lagere temperatuur instellen in de slaapkamers en een hogere temperatuur in de woonkamer wanneer u daar aanwezig bent.

Hoe kan ik mijn energieverbruik controleren met behulp van de temperatuurmeetinstrumenten?

Het is algemeen bekend onder verwarmingsspecialisten dat elke verhoging van 1°C in een kamer resulteert in een toename van 7% in energieverbruik. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan het beheersen van de temperatuur en deze nauwkeurig te meten.

Aterno biedt u de mogelijkheid om dit te doen, met radiatoren die worden aangestuurd via een draadloze kamerthermostaat die de exacte kamertemperatuur meet en u het gewenste comfort biedt.

Slimme en gebruiksvriendelijke elektrische verwarming

Hoe gedraagt het slimme Aterno-systeem zich als ik me in huis verplaats of als ik wil ventileren?

Aterno maakt gebruik van bewegingssensoren om het energieverbruik nog verder te optimaliseren!

Op dezelfde manier slaat uw elektrische verwarming, dankzij de Opti-Veille technologie van Aterno, automatisch af in ruimtes waar ramen geopend zijn, waardoor u meteen bespaart. Met andere woorden, deze intelligente radiatoren vereenvoudigen uw dagelijks leven door in realtime te communiceren met hun omgeving en onnodige energieverspilling te voorkomen.

Het knooppunt van al deze domotica-intelligentie van elektrische verwarming: de My Aterno-app

Met de mobiele app van Aterno kunt u uw intelligente radiatoren van op afstand bedienen via een smartphone of tablet. Via My Aterno en de bijbehorende bedieningsmodule die is verbonden met uw internetrouter, is uw elektrische verwarming volledig toegespitst op uw behoeften. U kunt de temperatuur van de radiatoren in verschillende kamers van uw woning eenvoudig instellen zonder u te hoeven verplaatsen, gewoon met behulp van de app.

elektrische verwarming thermostaat

Vraagt u zich nog steeds af of u tevreden zult zijn over de elektrische verwarming van Aterno?

Bekijk dan de beoordelingen en recensies van onze klanten in onze rubriek "Getuigenissen"! Onder de aspecten die onze klanten het vaakst benadrukken, vinden we onder andere:

 • De kwaliteit van het advies en de service van het Aterno-team;
 • De energiebesparingen met onze elektrische verwarming;
 • Het comfort dat onze radiatoren bieden;
 • De gebruiksvriendelijkheid en het onderhoudsgemak;
 • De betrouwbaarheid van onze producten.

Ontdek de nieuwste artikelen over elektrische verwarming en blijf op de hoogte van de laatste trends en technologieën voor efficiënte warmte in uw woning.

Een uniek systeem
Een uniek systeem

Ontdek een uitgebreid gamma aan radiatoren: verticaal, horizontaal of mobiel. Telkens met hun unieke innovatieve technologie.

Levenslange garantie
Levenslange garantie

Het geven van levenslange garantie is een extra bewijs van de kwaliteit van de radiatoren.

Een energiezuinig systeem
Een energiezuinig systeem

Convectie, accumulatie en straling: de radiator maakt van deze 3 technieken gebruik om nog zuiniger te verwarmen.