De elektrische handdoekradiator met geavanceerde technologie

De inertieradiator (of keramische verwarming) van Aterno in de uitvoering met handdoekdroogrek, is voorzien van een verwarmingskern die calorieën opslaat en die geleidelijk verspreidt, om u een regelmatige, aangename warmte te verzekeren. Het is uitgerust met een programmeersysteem, waarmee u deze kamer op bewuste wijze kunt gaan verwarmen. Dat verhoogt de doeltreffendheid ervan, het voorkomt verspilling en schroeft uw facturen terug.

Dankzij de boost-functie geniet u op welbepaalde tijdstippen van ogenblikkelijke warmtetoevoer. Deze optie is ideaal voor de badkamer: in enkele minuten tijd is het er comfortabel, en uw natte handdoeken worden zeer snel droog.

Een toestel dat aan de geldende veiligheidsnormen beantwoordt

Alle elektrische badkamerradiators moeten aan strikte veiligheidsnormen beantwoorden. De elektrische handdoekradiators van Aterno beantwoorden aan zeer veeleisende fabricagenormen. Hun dubbele isolatie en de beveiliging tegen waterspatten garanderen uw veiligheid.

De onderneming staat in voor alle fasen voor de installatie van uw elektrische handdoekradiator en garandeert uw veiligheid. Er hoeven trouwens geen grote werken worden uitgevoerd, alles verloopt zeer eenvoudig. Door op een ervaren installateur beroep te doen, bent u bovendien zeker dat u een model kiest dat op uw behoeften en op de specifieke condities van de kamer is afgestemd.

salle de bain avec seche-serviette electrique aterno

Technische specificaties van de Estiom Gamma Badkamer

Het gamma Estiom UBCSB

Alle toestellen van het gamma UBCSB zijn uitgerust met een handdoekhouder, zodat u uw handdoeken op doeltreffende wijze kunt drogen. Hun gevarieerde vermogen is zowel voor een kleine als voor een grote badkamer geschikt. De bijzonder praktische boost-functie van de elektrische handdoekradiators van 1600 en 1900 watt zorgt voor een snelle stijging van de temperatuur. Aarzel niet om een gratis brochure te vragen als u meer info wenst.

radiateur a inertie seche-serviette
Model Kracht Lengte Hoogte Diepte Gewicht
Estiom UBCSB 1900 "boost" 1200 tot 1900 W 47,5 cm 95 cm 11 cm* 33 kg
Estiom UBCSB 1600 "boost" 950 tot 1600 W 47,5 cm 60 cm 11 cm* 23 kg
* Diepte zonder de handdoekhouders.
Kracht 1200 tot 1900 W
Lengte 47,5 cm
Hoogte 95 cm
Diepte 11 cm*
Gewicht 33 kg
Kracht 950 tot 1600 W
Lengte 47,5 cm
Hoogte 60 cm
Diepte 11 cm*
Gewicht 23 kg
Kracht
Lengte
Hoogte
Diepte
Gewicht

Aarzel niet om professioneel advies te vragen, zodat u een juiste keuze maakt. Onze experts komen gratis bij u langs om u een gepersonaliseerde oplossing aan te raden. Neem snel contact met ons op als u van deze gratis dienst zonder aankoopverplichting wilt profiteren.

FAQ over elektrische verwarming

Nog andere vragen? Raadpleeg Aterno's bronnen over dit onderwerp