Installateur Verwarming garantie 25 yaar

4.2 sterren van 331 reviews

Onze klanten praten over ons! Bekijk de beoordelingen over de kwaliteit van onze zuinige elektrische verwarming en onze installateursdiensten op Google.


De installateur verwarming van Aterno

De all-in service van Aterno in een notendop : onze installateur verwarming maakt u wegwijs

Aterno is een gevestigde waarde als het op elektrische verwarming aankomt. Wij zijn dan ook veel meer dan verkopers van verwarmingstoestellen. Ons bedrijf is in de eerste plaats klantgericht, en stelt veeleer een dienst voor in plaats van een verkoopbaar product. Een all-in service, zeg maar, waarbij u als klant van het begin tot het einde raad krijgt en alles in de handen van onze installateur verwarming kunt overlaten. Wanneer u denkt om naar een andere verwarming over te stappen, kunt u vrijblijvend met ons telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken.

Op onze website vindt u alle contactgegevens van Aterno. Wij sturen dan een van onze experts langs, die in de eerste plaats komt luisteren naar wat u wenst, en de situatie bij u thuis inschat om dan een deskundig voorstel te doen, in functie van uw behoeften. Deze evaluatie is gratis en vrijblijvend. Het voordeel van het verkennende gesprek met onze installateur verwarming bij u thuis is dat u van persoon tot persoon kunt overleggen wat de diverse mogelijkheden zijn om naar een elektrische radiator uit het gamma van Aterno over te stappen. Want onze elektrische verwarmingstoestellen behoren tot de nieuwste generatie, gericht op energiezuinig verbruik en multifunctionaliteit. Deze eigenschappen kunnen voor u bijzonder nuttig zijn, en een extra argument vormen om uiteindelijk met Aterno in zee te gaan voor de vernieuwing van uw verwarmingsinstallatie. Wanneer het voorstel van Aterno, opgesteld op basis van de aanbevelingen van onze installateur verwarming, u bevalt, kunt u groen licht geven om de aanpassingswerken te starten. Ook hier kunt u volledig op Aterno vertrouwen : wij zorgen ervoor dat onze expert alleen de strikt nodige aanpassingswerken uitvoert, zonder daarbij uw dagelijkse leven thuis overhoop te halen. Concreet betekent dit dat de installateur verwarming eventueel ontbrekende elektrische leidingen volgens de regels van de kunst komt leggen, een verouderde centrale verwarming zal demonteren, eventuele andere voorbereidende werken uitvoeren,...

Als vakman die straks uw elektrische verwarming operationeel maakt, weet hij als geen ander wat er nodig is. Conform met onze standaard werkwijzen, zorgt de installateur verwarming er bovendien voor dat u tijdens zijn voorbereidende interventie niet met rommel opgescheept raakt : u vindt uw woning kraaknet terug zodra de werken af zijn. Daarna voert de installateur verwarming bij u thuis de eigenlijke installatie van de elektrische verwarmingstoestellen uit. Wanneer alles getest is en naar behoren werkt, krijgt u een nauwkeurige uitleg van onze installateur verwarming. Hij is ook de geknipte persoon om u te helpen met de personalisering van de programmering, want dat maakt uiteraard deel uit van onze integrale oplossing van A tot Z. Een optimale installatie en een optimale instelling vormen immers de fundamenten voor jarenlang probleemloos comfort in uw woning. En uw tevredenheid is voor ons uiteraard de beste reclame ! Aarzel niet om aan de installateur verwarming vragen te stellen : het is immers deel van zijn taak om u te woord te staan en uw vragen met de nodige technische uitleg op te helderen. Aterno kiest immers voor een all-in service aan haar klanten, en daar kunt u alleen maar wel bij varen.

installateur verwarming

U legt uit wat u nodig hebt, onze installateur verwarming stelt de technisch meest voor de hand liggende oplossingen voor, en mits uw goedkeuring ligt ook de installatie en inbedrijfstelling ter uitvoering van uw opdracht volledig in zijn handen. Met de nodige uitleg. Dankzij de gebruiksvriendelijke programmering, bent u in een oogwenk op de goede weg om uw verwarming volgens uw persoonlijke behoeften aan te passen. En ook nadien kunt u altijd nog de programmering verfijnen, zodat uw verwarmingsinstallatie volledig op uw behoeften is aangepast.

De beroepsbekwaamheid van onze installateur verwarming

Elektrische verwarmingsinstallaties vereisen een gedegen vakkennis van de installateur verwarming. Als vakman dient hij perfect geval per geval de behoeften van de klant te kunnen afwegen tegen de mogelijkheden van de diverse opties voor elektrische verwarming.

De experts van Aterno beschikken over jarenlange ervaring en zijn als het ware meegegroeid met onze producten. Zij kennen de voordelen van de nieuwe ontwikkelingen op gebied van elektrische verwarmingsinstallaties, en zijn dan ook de aanspreekpersoon bij uitstek om u als installateur verwarming deskundig advies te geven. Als insiders weten zij ook welke aanpassingen er eventueel nodig kunnen zijn. Dit betekent dat zij u als advies een totaalbeeld geven over wat er allemaal ingecalculeerd wordt ter voorbereiding van uw omschakeling naar een nieuwere verwarmingsinstallatie. Uiteraard berekent de installateur verwarming ook correct welk vermogen uw nieuwe elektrische verwarming moet hebben om aan uw dagelijkse behoeften voor warmte te kunnen voldoen.

Deze berekening is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat uw vermogen niet te laag wordt voorzien, waardoor u problemen zou hebben om voldoende warmte te ontwikkelen, en omgekeerd ook niet te hoog, omdat nutteloos opwarmen alleen maar uw energiefactuur de hoogte in jaagt. Een correcte berekening van het nodige vermogen door de installateur verwarming dient als vertrekpunt om vervolgens de gewenste elektrische radiator (of een combinatie van meerdere radiatoren) te kiezen. Elk type radiator is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar, dit betekent dat het vermogen berekend door de installateur verwarming u nooit in uw keuze van het type verwarming beperkt. Elk model is in diverse vermogen uitvoeringen in ons gamma voorhanden, of u nu een klassieke radiator, een verticale radiator, een plintradiator of zelfs een mobiele radiator als elektrische verwarming wenst.

Het opmaken van een gratis en vrijblijvende gepersonaliseerde offerte

Snelle prijsofferte
 

De installateur verwarming van Aterno : de spilfiguur die voor onze services instaat

De grote troef van Aterno is klantgerichte all-in service . Wij verkiezen om elke klant persoonlijk te benaderen, hem aan het woord te laten om de behoeften ten volle in te schatten, en op basis hiervan een vrijblijvend voorstel voor elektrische verwarming te doen.

Deze unieke aanpak laat onze klanten begrijpen dat zij voor ons geen nummer zijn, maar mensen van vlees en bloed, met individuele behoeften die volgens hun persoonlijke situatie ingevuld moeten worden. En hier komt onze installateur verwarming als expert en vakman op de voorgrond. Aterno is in de eerste plaats fabrikant van unieke radiatoren, en als expert in verwarming laten we onze toestellen dan ook alleen door onze eigen, ervaren vaklui installeren. Deze mensen beschikken over een grote communicatievaardigheid en zijn voor de klanten in de eerste plaats een luisterend oor. Pas als onze installateur verwarming voldoende zicht heeft op onder andere het volume dat verwarmd moet worden, en de bestaande verwarming in uw woning heeft geïnspecteerd om de pijnpunten ervan aan te pakken, kan hij u een onderbouwd voorstel doen.

Uw verwarmingsinstallatie veranderen blijft een investering, maar met Aterno weet u dat u dit geld goed besteedt en snel terugverdiend zult hebben zodra wij onze energiezuinige radiatoren geïnstalleerd hebben. Dankzij het advies van onze installateur verwarming, zult u in de toekomst nog veel meer kunnen uitsparen wanneer u overschakelt naar elektrische verwarming. Als expert weet hij immers hoe de nieuwe verwarmingsinstallatie te dimensioneren om u een optimaal rendement te verzekeren. Zo kan hij u voorstellen om detectoren te integreren, zodat u kunt overstappen op een domoticagestuurd beheer van uw verbruik. Veel eenvoudiger dan u denkt, dankzij de gebruiksvriendelijke app van Aterno, en super voordelig om uw verbruik terug te snoeien tot wat strikt noodzakelijk is.

De installateur verwarming vormt dan ook een spilfiguur bij Aterno : hij is de levende schakel tussen u als klant en ons bedrijf als fabrikant met all-in service inbegrepen. Hij is het die op uw verzoek een screening van de bestaande situatie uitvoert, en op basis van zijn bevindingen een sleutel-in-de-hand oplossing uitwerkt. Deze oplossing gaat veel verder dan “ nieuwe verwarmingstoestellen ”, want dat kan Jan met de pet u ook zo losjes uit de mouw voorstellen. Wat onze installateur verwarming als offerte voorstelt, is een all-in pakket met radiatoren op maat van uw behoeften, afgestemd op een zo laag mogelijk verbruik en een zo eenvoudig mogelijke bediening.

installateur verwarming

Op die manier wordt u na de interventie van onze expert volledig zelfstandig, en bepaalt u zelf waar en wanneer het in uw huis warm (of minder warm) mag zijn. De installateur verwarming is met andere woorden ook de persoon die u dat zetje in de rug geeft, en u op professionele wijze wegwijs maakt in de bediening van uw nieuwe verwarmingsinstallatie. Deze bediening is transparant en zeer gebruiksvriendelijk, getrouw aan het principe dat bij Aterno hoog in het vaandel wordt gedragen, zodat u meteen wegwijs bent en zelf aan de personalisering van uw installatie kunt sleutelen. Dit gebruiksgemak is een van de belangrijkste pluspunten die tevreden klanten aanstippen wanneer zij ons feedback geven. Het spreekt voor zich dat de vakbekwaamheid van de installateur verwarming en zijn communicatievaardigheid naar de klanten toe voor ons belangrijke waarden zijn om een dergelijke klantentevredenheid te behouden. Wij zijn dan ook trots dat wij op de markt als toonaangevend bedrijf worden beschouwd wanneer het op all-in oplossingen ten dienste van de klanten aankomt.

Zonder de professionaliteit van onze installateur verwarming, zou Aterno niet zijn wat het op vandaag is geworden. Wij verlenen in de eerste plaats een service: klanten oplossingen aanbieden via integratie van elektrische verwarming van de nieuwste generatie, voor een zo rationeel mogelijke, energiezuinige verwarming die alle comfort verzekert.

Zie ook onze andere artikelen:

Een uniek systeem
Een uniek systeem

Ontdek een uitgebreid gamma aan radiatoren: verticaal, horizontaal of mobiel. Telkens met hun unieke innovatieve technologie.

Levenslange garantie
Levenslange garantie

Het geven van levenslange garantie is een extra bewijs van de kwaliteit van de radiatoren.

Een energiezuinig systeem
Een energiezuinig systeem

Convectie, accumulatie en straling: de radiator maakt van deze 3 technieken gebruik om nog zuiniger te verwarmen.