Wanneer u in een elektrische radiator investeert, moet u ook letten op de verbintenissen die ermee gepaard gaan. Een bedrijf dat overtuigd is van de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de materialen die het gebruikt, biedt belangrijke garanties op zijn producten.

Een langere garantie voor nog meer sereniteit

Ter gelegenheid van zijn 25ste verjaardag wilde Aterno opnieuw benadrukken hoe trots het is dat het een toestel heeft ontworpen dat aan al uw verwachtingen voldoet op het vlak van comfort, energiebesparing, veiligheid en gebruiksgemak. Om zijn succes te delen en ervoor te zorgen dat u jarenlang op beide oren kunt slapen, heeft de fabrikant van elektrische verwarming ervoor gekozen om de garantie op de radiatoren te verlengen tot 25 jaar. De verwarmingskern blijft een levenslange garantie genieten.

Een volledige begeleiding op maat

Het bedrijf beheert de fabricage, de verdeling en de installatie van zijn producten. De gepersonaliseerde service van Aterno garandeert u een oplossing op maat die perfect past bij uw behoeften, ongeacht uw situatie. Als het later nodig zou zijn, kunt u altijd op onze bijstand rekenen.

Wilt u in een performante en betrouwbare elektrische radiator van de laatste generatie investeren? Vraag dan nu een gratis gids aan voor meer informatie over de Aterno-modellen.

Inertieradiator

Misschien bent u ook geïnteresseerd?

Alle spullen