Om de optimale werking van zijn producten en een installatie op maat te garanderen, biedt Aterno u een globale service voor alle stappen van uw aankoopproces. Ontdek de verbintenissen van het bedrijf.

Een gratis gepersonaliseerde studie

Het bedrijf begeleidt u, ongeacht uw situatie, en helpt u bij de keuze van het verwarmingstoestel dat perfect aan uw verwachtingen beantwoordt. Dat begint met een gratis en vrijblijvende evaluatie van uw situatie. Zo leert u ook meer over de inertieradiator (of keramische verwarming) en vindt u het model dat bij uw plannen past.

Wanneer de vakman langskomt, kunt u hem al uw vragen stellen over comfort en energiebezuiniging. Na het gesprek hebt u alle nodige informatie om uw keuze te maken en beschikt u over een gedetailleerde kostenraming.

Aan deze gratis en vrijblijvende studie zijn geen voorwaarden verbonden. Bel naar 02 535 75 94 voor een afspraak met de technicus van uw regio.

De installatie van inertieradiatoren

Er zijn geen grote werkzaamheden nodig. De plaatsing en aansluiting gebeuren door vakmensen van het bedrijf zelf. Als in bepaalde situaties aanpassingen nodig zijn, kunnen de installateurs zorgen voor:

  • Het demonteren van de centrale verwarming
  • Het leggen van elektriciteitsleidingen
  • enz.

Alles wordt in het werk gesteld om de toestellen snel te installeren, zonder uw dagelijkse gewoonten te verstoren. De experts kennen perfect de specifieke kenmerken van de toestellen en garanderen een optimale installatie.

Een efficiënte onderhoudsdienst

De toestellen zijn heel gebruiksvriendelijk en vragen geen enkel onderhoud. U hoeft ze enkel af en toe af te stoffen. Hebt u hulp nodig om uw toestellen af te regelen, of advies om de juiste instelling.

Voor uw woonkamer te kiezen? Ons technisch team staat voor u klaar. Als het probleem niet telefonisch kan worden opgelost, sturen we zo snel mogelijk een team.

Uw tevredenheid is onze topprioriteit. We doen alles om u een unieke ervaring en een dienstverlening op maat en een geslaagde plaatsing te bieden. Wilt u meer weten over de inertieradiatoren of de garanties van Aterno? Vraag uw gratis gids aan.

Inertieradiator

Misschien bent u ook geïnteresseerd?

Alle spullen