Elektrische Radiator Slaapkamer garantie 25 yaar

4.2 sterren van 331 reviews

Onze klanten praten over ons! Bekijk de beoordelingen over de kwaliteit van onze zuinige elektrische verwarming en onze installateursdiensten op Google.


Een perfecte slaapomgeving dankzij een elektrische radiator slaapkamer

Je slaapcomfort wordt in sterke mate door de temperatuur in je slaapkamer bepaald. Maar de temperatuur op zich is niet de enige factor die een gezonde slaapomgeving bepaalt. Goed en gezond slapen is belangrijk om overdag fris en monter door het leven te gaan. Wanneer je slaapkamer niet het juiste slaapklimaat biedt en het er steevast te warm of te koud aanvoelt, dan is een elektrische radiator slaapkamer een ideale oplossing om je slaapcomfort weer op te krikken. Bij Aterno vind je in het aanbod zeker en vast een elektrische radiator die perfect aan je behoeften voor goed slaapcomfort beantwoordt. Onze elektrische radiator slaapkamer is in de eerste plaats een toestel dat voor een omhullende warmte zorgt dankzij een gelijkmatige verspreiding van de warmte in de kamer.

Door het stralingsprincipe dat in onze verwarmingstoestellen wordt toegepast, wordt er geen stof verspreid en blijft de vochtigheidsgraad op het juiste peil. Maar bij Aterno gingen we ook verder : we hebben een verwarmingstoestel ontwikkeld dat volledig op je persoonlijke behoeften kan worden ingesteld en zich aan je leef- en slaapritme aanpast. Je elektrische radiator slaapkamer is met andere woorden programmeerbaar in functie van je behoeften, die naargelang het seizoen en je persoonlijke voorkeuren inspeelt op wat voor jou de beste slaapomgeving is. Zo is te warm slapen niet gezond, maar een slaapkamer mag in de winter best iets warmer aanvoelen wanneer het bedtijd is en je jouw slaapkamer binnenkomt. Via een aangepaste programmering zal je elektrische radiator slaapkamer dan ’s nachts de temperatuur geleidelijk wat laten dalen. Zo slaap je toch gezond ! Verder is de ideale temperatuur om te slapen natuurlijk ook persoonsgebonden. Voor kinderen is de temperatuur in de slaapkamer best enkele graden hoger dan voor volwassenen. Dankzij de programmeerbare elektrische radiator slaapkamer van Aterno, kun je voor elke slaapkamer apart het beste temperatuurpatroon instellen, in functie van wie er in de kamer slaapt. Heb je in huis een gastenkamer en hoeft de verwarming daar niet nodeloos op te staan ? Geen nood : je laat er gewoon een elektrische radiator van Aterno installeren, die tijdens logeerpartijtjes perfect voor een goed verwarmde slaapomgeving zal zorgen zonder op de andere dagen energie te verspillen in een ruimte waar er toch niemand vertoeft.

elektrische radiator slaapkamer

Deze interessante voordelen om goed te slapen kunnen wij aan de hand van verschillende modellen ook bij jou thuis aanbieden. Onze elektrische radiator slaapkamer is uiterst zuinig en een geknipte formule om eindelijk weer van een verkwikkende nachtrust te genieten. Voor je slaapkamers in huis kan onze vakman jou uit de verschillende modellen de beste oplossing voorstellen om in elke kamer een perfecte slaapomgeving te creëren.

Zuinig met energie omgaan dankzij een elektrische radiator slaapkamer van Aterno

Aterno is er zich bewust van dat klanten vandaag meer dan ooit met argwaan hun energiefactuur in het oog houden. En terecht. Energie is een kostbaar goed waar we niet kwistig mee moeten omspringen, vooral omdat dit een flinke bres in je budget kan slaan. Met de elektrische radiator slaapkamer van Aterno zit je echter goed.

Het opmaken van een gratis en vrijblijvende gepersonaliseerde offerte

Snelle prijsofferte
 

Onze moderne toestellen hebben heel wat geïntegreerde snufjes die ervoor zorgen dat je elektrische radiator alleen energie verbruikt op het moment dat dit echt nodig is. Zo kun je jouw elektrische radiator slaapkamer programmeren zodat die je slaapkamer net voor je gewoonlijk gaat slapen begint te verwarmen. Wanneer je in bed stapt, is je slaapkamer dan op de perfecte temperatuur om naar dromenland te gaan. ’s Nachts zorgt het toestel ervoor dat de temperatuur geleidelijk enkele graden daalt. Dat bevordert niet alleen een gezonde nachtrust, maar is een intelligente manier om op energie te besparen. Je verbruik past zich met andere woorden aan je slaapritme aan. En dat voel je natuurlijk ook in je energiefactuur. Een ander voordeel van de elektrische radiator slaapkamer is dat je jouw toestel met opties kunt aanvullen die verder energieverspilling tegengaan. Heb je er ooit bij stilgestaan dat je verwarming misschien wel nog op staat wanneer je ’s morgens het raam openzet om je slaapkamer te verluchten ? De temperatuursensor voelt de koude luchtstroom en kan hierdoor nodeloos bijverwarmen. Aterno heeft echter een handige openingsdetector, Opti-Veille, die de verwarming blokkeert wanneer een raam wordt open gezet.

Op die manier voorkom je dat je verwarming nodeloos energie verbruikt zonder dat je daar erg in hebt. Om je energiebesparing verder te optimaliseren, stelt Aterno individueel aanstuurbare toestellen voor. Dit betekent concreet dat elk toestel afzonderlijk programmeerbaar is, en er dus overdag geen energie wordt verspild in een slaapkamer, waar er toch niemand aanwezig is. Je elektrische radiator slaapkamer wordt geprogrammeerd om je slaapkamer net voor het slapengaan op de juiste temperatuur te brengen. Op die manier wordt energie pas aangewend wanneer dat strikt nodig is: een wijze, gezonde filosofie om je energiefactuur rationeel aan banden te leggen.

elektrische radiator slaapkamer

Zie ook onze andere artikelen:

Een uniek systeem
Een uniek systeem

Ontdek een uitgebreid gamma aan radiatoren: verticaal, horizontaal of mobiel. Telkens met hun unieke innovatieve technologie.

Levenslange garantie
Levenslange garantie

Het geven van levenslange garantie is een extra bewijs van de kwaliteit van de radiatoren.

Een energiezuinig systeem
Een energiezuinig systeem

Convectie, accumulatie en straling: de radiator maakt van deze 3 technieken gebruik om nog zuiniger te verwarmen.