De keuze van de verwarming is een belangrijke stap in een renovatieproject. Ontdek onder de beschikbare oplossingen de voordelen van de elektrische toestellen van de laatste generatie.

Een oplossing op maat van elk project

De elektrische verwarming van de laatste generatie omvat een groot aantal modellen, die zich aan elke situatie aanpassen en geschikt zijn voor elke oppervlakte en configuratie van de te verwarmen ruimten. De voorgestelde vermogens beantwoorden aan alle behoeften en de afmetingen van de toestellen zijn zo bedacht dat ze zowel in kamers met hoge plafonds als onder het dak passen. Hun sobere en elegante design doet niets af aan uw binnenhuisinrichting.

Een systeem zonder beperkingen

In tegenstelling tot de stookolieketel of de houtkachel, waarbij u er al vóór de winter aan moet denken om de nodige brandstof in huis te halen, werkt elektrische verwarming zonder beperkingen. Een druk op een knop volstaat om ze in te schakelen. In tegenstelling tot andere oplossingen vraagt ze geen enkel onderhoud. Gewoon even afstoffen, meer hoeft niet.

Bij renovatiewerken kunt u ze volgens uw tempo installeren. Als u er eerst uw woonruimten mee wilt uitrusten, is dat perfect mogelijk. De toestellen zijn volledig onafhankelijk van elkaar en kunnen heel snel worden geplaatst. Er zijn geen grote werkzaamheden nodig.

Kies voor de energie van morgen

In plaats van te investeren in een systeem dat gebruikmaakt van fossiele brandstoffen, die langzaam maar zeker uitgeput geraken, kiest u met elektrische verwarming voor een duurzamere oplossing. De productie van elektriciteit uit hernieuwbare bronnen neemt elk jaar toe. Het beleid inzake energietransitie ondersteunt groene energie, en zelfproductie en zelfverbruik van elektriciteit zijn voortaan mogelijk. De recentste elektrische toestellen zijn trouwens compatibel met zonnepanelen. Ze kunnen worden gevoed door uw productie: zo beperkt u uw energieverbruik en voorziet u zelf in een deel van uw behoeften.

Vraag nu een gratis gids aan om meer te weten over de vele kwaliteiten van de elektrische verwarming van de laatste generatie.

Inertieradiator

Misschien bent u ook geïnteresseerd?

Alle spullen