Elektrische Radiator Badkamer garantie 25 yaar

4.2 sterren van 331 reviews

Onze klanten praten over ons! Bekijk de beoordelingen over de kwaliteit van onze zuinige elektrische verwarming en onze installateursdiensten op Google.


Het nut van goede verwarming dankzij een elektrische radiator badkamer

Een badkamer is een ruimte waar totaal andere condities heersen dan in de rest van je woning. Om te beginnen is het er veel vochtiger. Door deze vochtige omgeving kan het er klam aanvoelen. Bovendien zullen handdoeken er ook minder snel drogen. Als de verluchting van de badkamer dan nog eens wat te wensen overlaat, kun je al snel met vochtproblemen zoals schimmelvorming te kampen krijgen. Een elektrische radiator badkamer kan hiervoor een oplossing bieden.

Een eerste, belangrijk voordeel van een elektrische radiator badkamer is dat de ruimte sneller droogt na een bad of douche. In combinatie met een afdoende verluchting na gebruik van de badkamer, krijgen schimmels geen schijn van kans meer. Bovendien voelt droge, warme lucht in de badkamer heerlijk aangenaam aan. De vernuftige technologie van de elektrische radiator badkamer van Aterno verzekert een gelijkmatige verdeling van de warmte over de volledige ruimte. Dit heeft een omhullend effect en vergroot het gevoel van welbehagen. De constante afgifte van warmte wordt verzekerd door het accumulatievermogen van deze elektrische radiator, dat berust op accumulatie-elementen van keramische steen die door Aterno zijn ontwikkeld. Hierdoor ontstaat een zachte warmte, typisch voor het comfort dat Aterno via haar verwarmingstoestellen verzekert.

elektrische radiator badkamer

Een goede verwarming is best ook een energiezuinige verwarming. Opnieuw scoort Aterno met haar gamma elektrische radiator badkamer uitstekend : het AA-energielabel is een unieke certificering die getuigt van het doordachte principe waarop onze verwarmingstoestellen voor badkamers gebaseerd zijn. Het nut van deze verwarming situeert zich dus ook op financieel vlak, en dat is natuurlijk altijd welkom. Via intelligente technologie wordt het verbruik afgestemd op de werkelijke behoeften : de werking van de elektrische radiator badkamer is volledig programmeerbaar, zodat het totale verbruik beperkt blijft tot de strikt noodzakelijke verwarming voor, tijdens en na het gebruik van de badkamer om een comfortabele temperatuur en voldoende droging nadien te verzekeren.

De handdoekradiator van Aterno : jouw perfecte elektrische radiator badkamer

Als elektrische radiator badkamer stelt Aterno verschillende modellen handdoekradiatoren voor. Deze verwarmingstoestellen bieden een dubbel voordeel : ze staan niet alleen in voor een volledig personaliseerbare verwarming, maar vormen ook een handige toevoeging om je handdoeken op ordelijke wijze te drogen te hangen. Een grote troef van een handdoekradiator als elektrische radiator badkamer is de mogelijkheid om altijd droge, warme handdoeken binnen handbereik te hebben als je uit je bad of je douche stapt. Comfort schuilt in kleine details die het verschil maken, en dit is alvast een klein detail dat een groot verschil maakt. Een zachte, warme handdoek om je lichaam slaan na een verfrissing maakt je dag meteen goed !

En dankzij het verwarmingselement dat door de handdoekhouder loopt, drogen je natte handdoeken nadien in een oogwenk. Uiteraard is de veiligheid van onze elektrische radiator badkamer een ander voordeel dat jouw keuze voor onze handdoekradiator mee zal bepalen. Door de vochtige omgeving waaring dit verwarmingstoestel wordt geplaatst, moet een elektrische radiator in deze ruimte aan andere veiligheidsvoorschriften voldoen. Op basis van de risicozones in een badkamerruimte, heeft Aterno een specifieke elektrische verwarming ontwikkeld die in een badkamer probleemloos en veilig kan functioneren. Als we aan al deze voordelen ook het ruimtebesparende aspect van de elektrische radiator badkamer van Aterno toevoegen, weten we meteen waarom dit toestel gewoon de perfecte keuze is. Een handdoekradiator in een strak, dun design, met geïntegreerde handdoekhouder kan zelfs in de kleinste badkamer een plaatsje aan de muur vinden.

Het opmaken van een gratis en vrijblijvende gepersonaliseerde offerte

Snelle prijsofferte
 

En ondanks het beperkte formaat van dit toestel, verzekert onze badkamerverwarming voldoende vermogen om je badkamer in een mum van tijd aangenaam warm te maken. De krachtige technologie en de unieke accumulatie die in deze compacte elektrische radiator badkamer geïntegreerd zijn, werken verbazingwekkend doeltreffend om je badkamer perfect te verwarmen.

De pluspunten van een elektrische radiator badkamer in een notendop

Samengevat kunnen we stellen dat een elektrische radiator badkamer van Aterno een efficiënt, veilig en zuinig alternatief is om je badkamer van een goede verwarming te voorzien. De technologie die Aterno in haar elektrische verwarmingstoestellen integreert, is het resultaat van jarenlange ervaring op gebied van elektrische verwarming en getuigt van een onderbouwde knowhow op dit vlak. Dit resulteert in efficiënte verwarming aan de hand van een compact toestel. Uiteraard voldoet onze elektrische radiator badkamer ook aan alle internationale veiligheidsvoorschriften. Zeker voor toepassingen in een badkamer is dit van primordiaal belang. Verder is het zuinige aspect van onze elektrische radiator badkamer een niet te versmaden voordeel.

Door je elektrische verwarming in je badkamer in functie van je specifieke leefpatroon te programmeren, is je badkamer altijd op het juiste moment behaaglijk warm zonder energie te verspillen. En als je opteert om ook sensoren te integreren, bijvoorbeeld een detector die de verwarming uitzet als een raam open staat, dan weet je dat jouw elektrische radiator nooit energie zal verbruiken als dit niet nodig is.

elektrische radiator badkamer gratis brochure

Zie ook onze andere artikelen:

Een uniek systeem
Een uniek systeem

Ontdek een uitgebreid gamma aan radiatoren: verticaal, horizontaal of mobiel. Telkens met hun unieke innovatieve technologie.

Levenslange garantie
Levenslange garantie

Het geven van levenslange garantie is een extra bewijs van de kwaliteit van de radiatoren.

Een energiezuinig systeem
Een energiezuinig systeem

Convectie, accumulatie en straling: de radiator maakt van deze 3 technieken gebruik om nog zuiniger te verwarmen.