Wat is de meest efficiënte berekeningswijze?

Er bestaan talloze formules, waarbij u het te verwarmen volume vermenigvuldigt met een aantal watt naargelang de gewenste temperatuur in een bepaalde ruimte. Die berekening geeft echter een ruwe schatting waarbij geen rekening wordt gehouden met de kenmerken van uw woning. Om te bepalen welke elektrische radiator optimaal aansluit bij uw situatie, houdt een expert rekening met verschillende aspecten:

  • De indeling van uw woning: De oriëntatie, de regio waar u woont en de indeling van de ruimtes die u wilt verwarmen, zijn allemaal van belang bij het kiezen van het optimale vermogen.
  • De isolatie: Het isolatieniveau van uw woning is cruciaal om uw warmtebehoefte te bepalen.
  • Uw gewoonten: Het aantal personen in uw gezin, hun leeftijd, uw tijdsbesteding, uw gewoonten op het vlak van verwarming: door rekening te houden met al deze elementen kan een professional u de meest geschikte oplossing voorstellen.

Er is een elektrische radiator voor elk project. Tegenwoordig ontwikkelen producenten van de laatste generatie toestellen immers modellen die probleemloos kunnen worden aangepast aan de indeling en het gebruik van het te verwarmen oppervlak.

Laat u gratis adviseren door een technisch raadgever van Aterno

Om ervoor te zorgen dat u investeert in een toestel dat precies is wat u zoekt, biedt Aterno u gratis een gepersonaliseerde thuisstudie. Onze technische raadgevers zijn allemaal eigen werknemers en werkzaam in heel België. Zij komen met plezier bij u langs voor een grondige analyse van uw woning. Dit gepersonaliseerde advies is volledig kosteloos en zonder aankoopverplichting.

Na het bezoek ontvangt u een gedetailleerde offerte. Daarop vindt u duidelijk de referenties en het vermogen terug van de toestellen die onze expert aanraadt voor de verschillende ruimtes in uw woning. Zo beschikt u over alle informatie om de ideale oplossing te kiezen voor uw situatie. Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak voor uw gratis thuisstudie.

Inertieradiator

Misschien bent u ook geïnteresseerd?

Tous les articles