Bent u op zoek naar de beste verwarmingsoplossing voor de slaapkamer van uw kind? Waarmee moet u rekening houden als u een toestel kiest? Lees onze tips.

Comfortvereisten

Welk type verwarming kiest u beter voor een kinderkamer? De verwarming moet voldoen aan een aantal vereisten om uw kind het nodige welzijn te bieden en te zorgen voor een gezonde en verkwikkende nachtrust.

Veiligheid

Neem de nodige voorzorgsmaatregelen om alle gevaren uit te sluiten:

  • Energie
    In tegenstelling tot gas of stookolie bestaat er met elektriciteit geen enkel risico op koolstofmonoxidevergiftiging.
  • Regelsysteem
    Het veiligste is om te kiezen voor een systeem op afstand. Indien het regelsysteem rechtstreeks op de radiator staat, kunnen uw kinderen het bedienen en de ingestelde temperatuur makkelijk wijzigen.
  • Risico’s op brandwonden
    Kies voor een toestel waarvan de voorzijde niet oververhit, om incidenten te voorkomen.

Aangepaste temperatuur

Slaap- en energiebesparingsspecialisten raden altijd aan om de verwarming ‘s nachts te verlagen. In een babyslaapkamer volstaat 18 °C. Er wordt aangeraden om te kiezen voor een slimme radiator die u kunt programmeren volgens de momenten waarop de ruimte wordt gebruikt.

Gezond binnenklimaat

U maakt zich wellicht zorgen over de luchtkwaliteit in uw woning. Een radiator voor een babykamer moet een ideale vochtigheidsgraad bieden door de ruimte optimaal te verwarmen zonder de lucht uit te drogen. Vermijd convectoren. Ze doen het stof opwaaien en maken de binnenlucht oncomfortabel. Op termijn kan het gebruik ervan ademhalingsproblemen veroorzaken.

Elektrische radiatoren van de nieuwste generatie voor slaapkamers voldoen aan alle criteria

Van alle oplossingen die op de markt beschikbaar zijn, werd de elektrische radiator voor slaapkamers specifiek ontworpen om het welzijn en de veiligheid van uw kinderen te garanderen.

Een technologie die een homogene warmte garandeert

De combinatie van accumulatie, convectie en straling maakt een optimale verspreiding van de warmte mogelijk. De gevoelstemperatuur is dezelfde van vloer tot plafond en in elke hoek van de ruimte. Er zijn geen warme en koude luchtlagen en de verwarming gebeurt zeer gelijkmatig.

Een thermostaat die een ideale temperatuur aanhoudt

De thermostaat is uiterst nauwkeurig en werkt op afstand. Hij zorgt ervoor dat de werkelijke temperatuur en de temperatuur die u hebt ingesteld, perfect met elkaar overeenstemmen. Als u uw elektrische radiator instelt op 18 °C, weet u zeker dat het altijd 18 °C zal zijn in de ruimte.

Snelle en gemakkelijke installatie

Uw elektrische radiator van de nieuwste generatie voor kinderkamers presteert uitstekend en wordt geplaatst door ervaren vaklui die de geldende veiligheidsnormen naleven. Het toestel kan heel eenvoudig worden gemonteerd, heeft voor zijn werking enkel een stopcontact nodig en biedt zo een oplossing zonder beperkingen voor u en uw gezin. Meer weten? Vraag een gratis gids aan.

Inertieradiator

Misschien bent u ook geïnteresseerd?

Tous les articles