De elektrische wandradiator van Aterno : een geknipte oplossing

Op zoek naar een een elektrische radiator die niet alleen een plaatsbesparende en kostenbesparende oplossing vormt, maar ook stijlvol in uw interieur kan worden opgenomen ? Dan zit je bij Aterno goed. Als fabrikant van elektrische verwarmingstoestellen hebben we sinds het prille begin in 1993 heel wat expertise opgedaan. Wat wij vandaag aan onze klanten voorstellen, is het summum van deze opgedane ervaring, gematerialiseerd in een elektrische wandradiator die zijn gelijke niet kent.

De dunne uitvoering van onze elektrische wandradiator, amper elf centimeter diep en uiterst licht qua gewicht, vormt meteen een grote troef wanneer de plaats die de elektrische radiator mag innemen eerder beperkt is. Bovendien heeft Aterno de elektrische wandradiator in verschillende modellen ontwikkeld, zodat voor elke plaatsbeperking een passende oplossing kan worden geboden : zo stellen we een verticale radiator voor, ideaal wanneer het wenselijk is om wegens plaatsgebrek in de hoogte te werken, maar ook een plintradiator, waarbij het model in beperkte ruimtes horizontaal wordt aangebracht, bijvoorbeeld onder een vensterbank. De elektrische wandradiator is net als elke andere elektrische radiator in het gamma van Aterno een koploper waar het op kostenbesparing aankomt. De toestellen van Aterno zijn de eerste in België die elektrische verwarming met AA-energielabel op de markt voorstellen.

De technologie die wij in onze elektrische wandradiator integreren, is volledig op het besparen van energie georiënteerd. Zo kunnen er detectors worden voorzien, die de radiator laten uitschakelen wanneer een raam wordt geopend, en opnieuw inschakelen zodra het raam weer dicht is. Ook een bewegingsdetector is een handige integratie om de verwarming enkele graden lager te laten wanneer er in de verwarmde ruimte geen beweging gedetecteerd wordt. Kleine extraatjes, die voor jouw energiefactuur wel een groot verschil maken. Tot slot is er ook het esthetische aspect van onze elektrische wandradiator. Aterno heeft een team deskundigen die tijdens het ontwikkelingsproces van onze verwarmingstoestellen aan alle aspecten de nodige aandacht besteden. Wij weten immers dat de meeste klanten liever een elektrische radiator kopen die in hun interieur geen storend element vormt.

Dankzij de verschillende uitvoeringen, die stuk voor stuk door Aterno zelf ontwikkeld zijn, kunnen wij voor elke stijl een elektrische wandradiator voorstellen die harmonieus bij het woongeheel van de klant aansluit. Op die manier is ons toestel in alle opzichten een geknipte oplossing voor uw verwarmingsbehoeften.

Veelzijdigheid troef met een elektrische wandradiator van Aterno

Als je liever stapsgewijs van je klassieke verwarming naar een elektrische wandradiator wilt overstappen, dan kan dat ! De toestellen van Aterno kunnen immers probleemloos zowel als hoofdverwarming of als bijverwarming geïnstalleerd worden. Op die manier kun je jouw woning modulair naar elektrische verwarming laten evolueren. Deze mogelijkheid is te danken aan het feit dat er geen ingrijpende werken nodig zijn om in een bepaalde ruimte een elektrische wandradiator te laten installeren. Kapwerk om buizen of leidingen te leggen en alle rommel vandien zijn bij onze verwarmingstoestellen niet aan de orde.

Onze installateur zal jou haarfijn uitleggen hoe je in een handomdraai in een leefruimte van jouw huis een extra verwarmingstoestel laat installeren : zolang de nodige netvoeding is voorzien, hoeft alleen nog het nodige vermogen voor het te verwarmen volume te worden bepaald. Maar de veelzijdigheid van elektrische verwarming gaat uiteraard verder dan de optie hoofd- of bijverwarming. Voor elke ruimte in je woning kan Aterno een pasklare oplossing voorstellen. Zo dient een elektrische wandradiator voor een badkamer aan andere (veiligheids) vereisten te beantwoorden dan bijvoorbeeld een elektrische wandradiator voor in een woonkamer. In functie van de bestemming en het volume van de ruimte die je elektrisch wilt verwarmen, kan Aterno een specifiek verwarmingstoestel aanbieden dat probleemloos voor comfortabele warmte in huis zal zorgen. Tot slot stelt Aterno ook varianten voor als alternatief voor de standaard modellen van haar elektrische wandradiator.

Een verticale radiator is een ideale oplossing wanneer je een verwarmingstoestel wenst dat zo onopvallend mogelijk maximaal comfort in een ruimte met wat plaatsgebrek moet verzekeren. Maar ook grote ruimtes met een hoog plafond kunnen baat vinden bij de installatie van een verticale radiator. Je kunt naar wens een verticale radiator met een klassieke elektrische wandradiator combineren, om dankzij twee verwarmingselementen toch voldoende verwarming in dergelijke grote ruimtes te verzekeren. Een andere variant op de klassieke uitvoering is de plintradiator, waarbij het model eerder horizontaal is uitgewerkt.

Dankzij deze bijzondere afmetingen, kan dit type elektrische wandradiator op heel wat onopvallende plaatsen, zoals onder een groot raam met een lage vensterbank, op esthetische wijze in jouw interieur geïntegreerd worden. De veelzijdigheid van onze elektrische verwarmingstoestellen is niet voor niets een van de belangrijkste troeven die door onze klanten bijzonder gewaardeerd worden. De toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos: in zowat elke ruimte kan Aterno instaan voor elektrische verwarming die op unieke wijze convectiewarmte, accumulatie en stralingswarmte, de drie fundamentele functies van onze bijzondere elektrische wandradiator, in één enkel toestel combineert.

Zie ook onze andere artikelen:

Een uniek systeem
Een uniek systeem

Ontdek een uitgebreid gamma aan radiatoren: verticaal, horizontaal of mobiel. Telkens met hun unieke innovatieve technologie.

Levenslange garantie
Levenslange garantie

Het geven van levenslange garantie is een extra bewijs van de kwaliteit van de radiatoren.

Een energiezuinig systeem
Een energiezuinig systeem

Convectie, accumulatie en straling: de radiator maakt van deze 3 technieken gebruik om nog zuiniger te verwarmen.