Naarmate we ouder worden, verlopen sommige dagelijkse handelingen moeilijker. Voor een goed gevoel bij u thuis hebt u misschien al overwogen om enkele aanpassingen te doen om u vlotter te verplaatsen en uw huis veiliger te maken. Maar hebt u ook aan de verwarming gedacht? Welk systeem is het best aangepast aan uw situatie? Welke kwaliteiten moet het hebben?

Gebruiksvriendelijk

Sommige verwarmingssystemen zijn qua werking veel ingewikkelder dan andere. Met een stookolieketel moet u bijvoorbeeld voortdurend het niveau van de tank controleren en ervoor zorgen dat u genoeg brandstof hebt om aan uw behoeften te voldoen. Elk jaar moet u:

  • vooruitlopen op uw bestelling;
  • rekening houden met langere wachttijden in de winter;
  • urenlang wachten op de levering van de stookolie.

Met elektrische verwarming zijn koudere temperaturen niet langer een probleem. U hoeft enkel uw radiatoren aan te zetten om vanaf het begin van de winter van een aangename temperatuur te genieten.

Senioren kiezen best voor een intelligente elektrische radiator. Met dergelijke toestellen kunt u de temperatuur van elke ruimte nauwkeurig instellen, en ze bieden domoticaopties die het dagelijkse leven makkelijker maken:

  • Programmeringssysteem om de temperatuur aan te passen aan uw gewoonten
  • Raamopeningssensor om onnodige manipulaties en energieverspilling te voorkomen
  • Bewegingsdetector om de verwarming aan te passen aan uw verplaatsingen in huis
  • Mobiele applicatie om uw verwarming op afstand te beheren

Elektrische verwarming van de laatste generatie past zich perfect aan de leefwijze van senioren aan. Ze biedt comfort op maat en maakt uw dagelijkse leven veel eenvoudiger.

Makkelijk te installeren

Wilt u het thuis altijd lekker warm hebben, zonder uw gewoontes te moeten doorbreken? Voor de installatie van sommige systemen zijn grote werken nodig. De werkzaamheden kunnen verschillende dagen duren, brengen soms veel vuil met zich mee en kunnen uw dagelijkse leven overhoop halen. Kies voor elektrische verwarming als u een eenvoudige en snelle installatie wilt. Het enige wat u moet doen, is de radiatoren aan de muur bevestigen om onmiddellijk van hun efficiëntie te kunnen genieten.

Voor een nog snellere installatie kunt u een beroep doen op een ervaren vakman. Met Aterno kunt u rekenen op een globale oplossing die bestaat uit een gratis gepersonaliseerde studie, de volledige installatie van uw toestellen en een snel reagerende klantendienst om al uw vragen te beantwoorden.

Wie zorgt voor uw veiligheid?

Elk jaar zijn er aan het begin van de winter tal van preventieberichten te horen en lezen om koolstofmonoxidevergiftiging te voorkomen. Verwarmingsketels op gas of stookolie moeten een regelmatig onderhoud krijgen om ervoor te zorgen dat ze goed werken en de risico’s voor uw gezondheid te elimineren. Veiligheid is cruciaal voor senioren, dus is het belangrijk om al uw huishoudtoestellen zorgvuldig te kiezen om het aantal incidenten te beperken.

Met elektrische verwarming loopt u geen enkel gevaar. Als u toestellen van de laatste generatie kiest, is het een weinig vervuilend en zeer efficiënt systeem. De toestellen garanderen uw welzijn en zorgen voor een gezonde omgeving, ideaal voor alle gezinsleden. Wilt u meer weten over de talrijke voordelen van deze elektrische radiatoren? Vraag dan zeker een gratis gids aan.

Inertieradiator

Misschien bent u ook geïnteresseerd?

Tous les articles