Meer en meer particulieren houden bij de keuze van een nieuwe verwarmingsinstallatie rekening met het milieuaspect. Ze willen hun impact op de planeet verkleinen en gaan dus steeds vaker op zoek naar energiezuinige en milieuvriendelijke oplossingen. Kunt u met elektrische verwarming uw ecologische voetafdruk verkleinen?

De productie van groene stroom blijft groeien

Hernieuwbare energie is een ideaal alternatief als vervanging en/of aanvulling van de traditionele energiebronnen. Er zijn talrijke bronnen:

  • Zonne-energie
  • Windenergie
  • Hydraulische energie
  • Geothermische energie
  • Biomassa

Deze gratis en onuitputtelijke energiebronnen dragen bij tot een verlaging van de CO2-uitstoot in de atmosfeer. De overheid moedigt hun productie aan. De technologieën worden geoptimaliseerd en de productiekosten blijven dalen.

Particulieren kunnen hun eigen stroom produceren en verbruiken

Met zonnepanelen op het dak van uw huis of in uw tuin kunt u voortaan uw eigen stroom produceren en verbruiken. Aterno wil u een totaaloplossing aanreiken en heeft een innoverend systeem ontwikkeld: de elektrische verwarming met zonne-energie. De fabrikant van elektrische radiatoren verlaagt uw energiefactuur door u de mogelijkheid te geven om uw toestellen te voeden met de stroom die u zelf produceert.

Door zonnepanelen te koppelen aan de uiterst zuinige radiatoren van Aterno-radiatoren, helpt u de planeet én doet u extra besparingen. Aterno stelt u een volledige gratis studie voor. Als onze oplossing u interesseert, zorgen de werknemers van het bedrijf voor haar uitvoering. Heel eenvoudig en snel.

Vraag een gratis gids aan om meer te weten over de kenmerken en de mogelijkheden van de elektrische verwarming van de laatste generatie.

Inertieradiator

Misschien bent u ook geïnteresseerd?

Alle spullen