Mobiele verwarming: de voordelen

Eenvoudige werking

Het toestel is zeer praktisch en heeft enkel een stopcontact nodig om te werken. Het kan gemakkelijk worden aangesloten en neemt niet veel plaats in. Het bestaat in verschillende vermogens, zodat het kan worden aangepast aan uw situatie. U kunt de bijverwarming bovendien meenemen waar u maar wilt. Dankzij de zwenkwieltjes is de mobiele radiator gemakkelijk verplaatsbaar.

Nuttig in tal van situaties

Een mobiele verwarming kan dienen als verwarmingssysteem of bijverwarming wanneer:

  • Uw verwarming uitvalt: Het kan immers lang duren voor er een technicus langskomt. Dankzij de mobiele inertieradiator kunt u overal in huis rekenen op extra verwarming.
  • Het rendement van uw hoofdverwarming daalt: Bent u niet onmiddellijk van plan uw installatie te vervangen? Dankzij de mobiele elektrische radiator wint u makkelijk enkele graden.
  • U een ruimte wilt verwarmen zonder grote werken: Garage, veranda, extra kamer onder het dak: met onze mobiele verwarming bereikt u zeer gemakkelijk het gewenste comfort.
  • U in het tussenseizoen uw centrale verwarming niet wilt opstarten: Overdag verwarmt de zon voldoende om aan uw behoeften te voldoen, maar ‘s morgens en ‘s avonds hebt u het vaak koud. Dankzij de mobiele bijverwarming beschikt u over het nodige comfort zonder uw hele installatie te moeten opstarten.

Comfort en veiligheid

Een mobiele inertieradiator (of keramische verwarming) heeft dezelfde kenmerken als een klassiek inertietoestel. Het toestel accumuleert de warmte urenlang en verspreidt deze vervolgens op zachte en homogene manier. Met zijn uiterst precieze thermostaat die tot op een halve graad kan worden ingesteld, levert het comfort op maat.

De elektrische bijverwarming is bovendien voorzien van een valschakelaar: als hij omkantelt, wordt hij automatisch uitgeschakeld. De voorzijde raakt niet oververhit, maar blijft lauw om het risico op brandwonden te vermijden.

Energiezuinige bijverwarming

Dankzij hun specifieke technologie kunt u met mobiele verwarming uw energieverbruik terugschroeven. Aangezien de radiator blijft verwarmen terwijl hij uitstaat, profiteert u volop van alle opgeslagen warmte. Op die manier vermijdt u dat u uw centrale verwarming te vroeg in het najaar moet opstarten, waardoor u bespaart. Bovendien is er geen onderhoud nodig en hoeft u zicht geen zorgen te maken over extra kosten. Meer weten over dit toestel? Vraag dan uw gratis brochure aan.

Zie ook onze andere artikelen:

Inertieradiator

Misschien bent u ook geïnteresseerd?

Tous les articles