Elektrische verwarming staat bekend om haar efficiëntie en is in steeds meer Belgische huishoudens thuis. Ze staat borg voor uw comfort en is perfect veilig in gebruik. Met al die voordelen is elektrische verwarming de logische keuze voor zowel renovatie als nieuwbouw.

De troeven van elektriciteit

Dit zijn enkele van de vele troeven die het groeiende succes van elektrische verwarming verklaren:

  • Er moet geen energie worden opgeslagen: Anders dan met stookolie moet u elektriciteit niet opslaan en hoeft u niet vooruit te lopen op het begin van het stookseizoen.
  • Er is geen onderhoud nodig: Het volstaat dat u de radiatoren regelmatig afstoft.
  • Elektriciteit is milieuvriendelijker dan aardgas en stookolie: Elektrische verwarming stoot geen broeikasgassen uit in de atmosfeer. Bovendien zijn er steeds meer bronnen van hernieuwbare elektriciteit.

Er zijn geen grote installatiewerken nodig: Elektrische verwarming is gemakkelijk te installeren, op uw eigen tempo.

De toestellen van Aterno: perfect beveiligd

Bij Aterno zorgen vakmensen voor uw welzijn en uw veiligheid. Alle toestellen van het merk zijn volledig veilig. Ze voldoen aan drie eisen:

  • Uw gezondheid beschermen: De innoverende elektrische verwarmingstechnologie van Aterno zorgt voor een ideale vochtigheidsgraad in alle kamers van uw woning. De toestellen zijn ontworpen om een zachte warmte te geven, zonder stof te verspreiden.
  • Veilig in de badkamer: Onze handdoekdrogers zijn perfect aangepast voor een gebruik in badkamers. Ze voldoen aan strenge normen: dubbele isolatie (klasse II), bescherming tegen waterspatten in alle richtingen, NF- en CE-normen, enz. De installatie door onze eigen vakmensen is een bijkomende garantie.
  • Mobiele modellen zonder het minste risico van incidenten: De mobiele toestellen zijn uitgerust met zwenkwieltjes en u kunt ze overal meenemen waar u wilt. Ze zijn uitgerust met een valschakelaar: als ze omvallen terwijl ze in werking zijn, worden ze onmiddellijk uitgeschakeld. Er bestaat dus geen enkel risico voor u of uw gezin.

Wilt u meer weten over de vele voordelen van elektrische verwarming? Vraag onze gratis gids aan!

Inertieradiator

Misschien bent u ook geïnteresseerd?

Alle spullen