Keramische Kachel garantie 25 yaar

4.2 sterren van 331 reviews

Onze klanten praten over ons! Bekijk de beoordelingen over de kwaliteit van onze zuinige elektrische verwarming en onze installateursdiensten op Google.


Een pasklare oplossing dankzij de keramische kachel van Aterno

Verwarming in huis blijft een van de essentiële voorwaarden inherent aan comfort en welzijn. Je comfort verbeteren doe je dan ook best door aan je verwarming de nodige aandacht te besteden. De stralingswarmte van een keramische kachel behoort tot het summum van wat tegenwoordig op de markt verkrijgbaar is. Maar bij Aterno vind je net dat ietsje meer : door straling met accumulatie en convectie te combineren, heeft Aterno de keramische verwarming geperfectioneerd.

Onze keramische kachel is dan ook een echte topper, die energiezuinig voor een aangename warmte in huis zorgt. Mooi, denk je nu misschien, maar hoe kan ik dit in mijn bestaande installatie integreren om van deze oplossing te genieten ? Een vraag waar Aterno meteen een antwoord op geeft om u tegen te zeggen : ons aanbod is meer dan alleen maar verkoop van toestellen. Wij bieden een all-in oplossing, waarbij je jou nergens zorgen over hoeft te maken en wij voor alles instaan. Dit omvat ondersteuning en raad bij de keuze van de juiste keramische kachel tot de uiteindelijke integratie met eventuele nodige aanpassingen en kleine werkzaamheden om het verwarmingstoestel ter plaatse te installeren. De technicus geeft jou natuurlijk ook alle uitleg over de werking en bediening van je nieuwe keramische kachel, zodat je straks volledig zelfstandig alles in handen hebt. Je krijgt met andere woorden een pasklare, gebruiksvriendelijke oplossing, met alles erop en eraan.

keramische kachel

Voordelen van een keramische kachel in vergelijking met klassieke verwarming

Elektrisch verwarmen heeft heel wat voordelen. Zeker wanneer je de vergelijking maakt met verwarming waarbij brandstoffen aan te pas komen. Stookolie of andere brandstof aankopen moet je op voorhand doen, en dat vergt een zekere beschikbaarheid in je budget. Het is trouwens moeilijk in te schatten “ hoeveel ” je de komende winter werkelijk zult verbruiken, omdat dit in grote mate wordt bepaald hoe streng de winter wordt. Met een keramische kachel wordt je budget anders aangewend : geen lukrake investering vooraf, en je betaalt wat je effectief verbruikt. Dat helpt enorm om je kosten in de loop van het jaar op transparante wijze te voorzien. Een ander voordeel van een keramische kachel van Aterno is het energiezuinige karakter van dit soort verwarming.

Onze toestellen zijn uitgerust met een thermostaat met AA-energielabel, de eerste op de Belgische markt die deze garantie kunnen bieden. Dankzij de combinatie van drie werkingsprincipes, namelijk accumulatie, convectie en straling, kan onze keramische kachel op elk moment van de dag voor een gelijkmatige warmte instaan zonder veel energie te verslinden. De warmte wordt immers in keramische elementen opgeslagen, en blijft daar ter beschikking totdat een afgifte van warmte via de thermostaat wordt aangestuurd. Op die manier gaat er geen energie verloren en is het altijd op het juiste moment voldoende warm om een comfortabele woonomgeving te verzekeren. Een derde voordeel van deze keramische kachel is de vlotte installatie ervan in elke denkbare ruimte. Of je nu een elektrische verwarming voor je slaapkamer wenst, of een handdoekradiator voor je badkamer of een mobiele inertieradiator voor de logeerkamer of de speelkamer op zolder, met de elektrische verwarmingstoestellen van Aterno heb je in een oogwenk verwarming.

Het opmaken van een gratis en vrijblijvende gepersonaliseerde offerte

Snelle prijsofferte
 

Onze technicus hoeft helemaal geen leidingen te leggen of andere ingrijpende werken in je woning uit te voeren : het volstaat een eventueel bestaand verwarmingtoestel dat aan vervanging toe is weg te nemen en je nieuwe keramische kachel op een stopcontact aan te sluiten. Ook de thermostaat staat draadloos met het verwarmingstoestel in verbinding en kan op discrete wijze in de kamer geïntegreerd worden.

De keramische kachel : modulaire, aanpasbare combinaties

Om je volledige woning van elektrische verwarming te voorzien, biedt Aterno de mogelijkheid om diverse toestellen te integreren, die je modulair kunt toevoegen naarmate je budget de toevoeging van een keramische kachel in je hele installatie toelaat. Deze flexibiliteit laat je toe om geleidelijk aan van je traditionele verwarming af te stappen en naar een nieuwe, energiezuinige elektrische verwarming over te schakelen. Wanneer je woning al met zonnepanelen is uitgerust, sla je trouwens twee vliegen in één klap : met de elektriciteit die je zelf opwekt, voed je de nieuwe keramische kachel en kun je jezelf overtuigen van het energiezuinige voordeel dat je in huis hebt gehaald. Op die manier creëer je stilaan de ideale verwarming in huis, op basis van de werkelijke behoeften per woonruimte. Begin bijvoorbeeld met een keramische kachel in je slaapkamer, en vul daarna geleidelijk aan met andere toestellen in de woonkamer of de keuken.

keramische kachel

De verwarmingstoestellen van Aterno getuigen trouwens van een grote aanpasbaarheid dankzij diverse modellen in ons assortiment. Bepaalde woonruimtes kunnen wegens hun indeling een zekere beperking opleggen, die bij klassieke verwarmingstoestellen voor installatieproblemen kon zorgen. Maar de keramische kachel van Aterno is in verschillende uitvoeringen (verticaal, plintmodel, mobiel...) voorradig, waardoor geen enkele installatieplaats meer te klein, te smal of te beperkt is.

Zie ook onze andere artikelen:

Een uniek systeem
Een uniek systeem

Ontdek een uitgebreid gamma aan radiatoren: verticaal, horizontaal of mobiel. Telkens met hun unieke innovatieve technologie.

Levenslange garantie
Levenslange garantie

Het geven van levenslange garantie is een extra bewijs van de kwaliteit van de radiatoren.

Een energiezuinig systeem
Een energiezuinig systeem

Convectie, accumulatie en straling: de radiator maakt van deze 3 technieken gebruik om nog zuiniger te verwarmen.