De inertieradiator: de beste verwarming

De inertieradiator behoort tot de laatste generatie elektrische verwarmingssystemen. Hij is ontworpen voor een pasklaar comfort in alle situaties en beantwoordt aan de striktste eisen op het vlak van de energiezuinigheid.

Waarom is inertieverwarming zo efficiënt?

Ze werkt volgens het principe van de thermische inertie. De verwarmingskern van vuurvaste steen slaat de warmte op om ze beetje bij beetje weer vrij te geven. De elektrische inertieradiator staat dus geleidelijk aan warmte af en garandeert een optimaal comfort. Dit type radiator werkt zonder verbranding: er is geen geur en er wordt ook geen stof verspreid.

Deze intelligente elektrische verwarming werkt met een uiterst precies elektronisch regelsysteem dat rekening houdt met de werkelijke temperatuur van de te verwarmen ruimte. De draadloze thermostaat ligt op een strategische plaats, is gevoelig voor schommelingen en reageert onmiddellijk bij een temperatuurdaling. Hij zorgt er in alle omstandigheden voor dat de ingestelde temperatuur behouden blijft. Dankzij geavanceerde technologieën kunt u uw installatie ook programmeren of via een mobiele app op afstand sturen. Op die manier creëert u een optimaal comfort en gaat u echt bezuinigen.

Wanneer kiezen voor een inertieradiator?

De elektrische radiator met droge inertie is beschikbaar in verschillende vermogens en afmetingen. Naargelang de oppervlakte, de configuratie en het gebruik van de ruimte vindt u vast en zeker een geschikt model. Hij heeft het voordeel dat hij volledig onafhankelijk en autonoom werkt. Dat biedt u een grote vrijheid voor de installatie. U kunt uw huis gemakkelijk ruimte per ruimte uitrusten, zonder verplichtingen. Het is niet nodig om al uw toestellen in één keer te vervangen.

Hoe vindt u het juiste model?

Om de droge inertieradiator te vinden die perfect overeenstemt met uw verwachtingen zijn de volgende vragen aan de orde:

  • Wat is de oppervlakte van de te verwarmen ruimte?
  • Wordt ze permanent benut?
  • Waar bevindt ze zich in uw woning?
  • Over hoeveel ruimte beschikt u om uw toestel te installeren?

Doe een beroep op een professional: u kunt er zeker van zijn dat hij rekening houdt met de kenmerken van de ruimte en met uw gewoonten om het ideale model en het nodige vermogen te bepalen om het gewenste comfort te bereiken. Vraag snel een gratis en vrijblijvende studie aan voor een advies op maat.

Een uniek systeem
Een uniek systeem

Ontdek een uitgebreid gamma aan radiatoren: verticaal, horizontaal of mobiel. Telkens met hun unieke innovatieve technologie.

Levenslange garantie
Levenslange garantie

Het geven van levenslange garantie is een extra bewijs van de kwaliteit van de radiatoren.

Een energiezuinig systeem
Een energiezuinig systeem

Convectie, accumulatie en straling: de radiator maakt van deze 3 technieken gebruik om nog zuiniger te verwarmen.