Verwarming verandaZorg voor een aangename warmte dankzij een elektrische radiator

Veranda verwarmen voor een optimaal comfort

Wil je ook in de winter van een extra leefruimte kunnen genieten? Met haar glasstructuur is een veranda bijzonder gevoelig voor koude. Ontdek de elektrische verwarming die Aterno speciaal bedacht heeft om jouw veranda het hele jaar door comfortabel te verwarmen.

Ontdek onze elektrische radiatoren

Ontdek onze elektrische bijverwarming

De perfecte oplossing voor jouw veranda

De elektrische radiator voor veranda’s is ideaal omdat je het erg gemakkelijk kunt installeren, ongeacht het model dat je kiest:

  • Vaste elektrische verwarming

    Je hoeft jouw centrale verwarming niet aan te passen of grote werken te doen om leidingen naar jouw veranda te leggen. Een plekje in een hoek of tussen twee meubels en een stopcontact. Meer heb je niet nodig om te genieten van de voordelen van dit verwarmingstoestel van de laatste generatie.

  • Mobiele elektrische verwarming

    Deze bijverwarming neem je handig mee naar de veranda. De mobiele radiator verwarmt de ruimte net zo efficiënt als het klassieke model. Je kan hem heel gemakkelijk uitschakelen en verplaatsen als je hem elders wilt gebruiken.

Warmte op maat

In een ruimte met veel glas moet je ook rekening houden met de aanvoer van natuurlijke warmte. De verandaradiator van Aterno heeft een thermostaat die de temperatuur van de ruimte doorlopend controleert. Als het te koud is in de veranda, schakelt hij de radiator in. Als de temperatuur op peil is, stopt de verwarming automatisch. Het toestel zoekt dus voortdurend een evenwicht tussen de richttemperatuur en de werkelijke temperatuur. Op die manier krijg je altijd de gewenste temperatuur en wordt jouw veranda niet te warm wanneer de zon schijnt.

Wil je meer weten over de inertieradiator voor veranda’s van Aterno? Vraag dan nu uw gratis gids aan!