Maak kennis met Aterno

Al meer dan 25 jaar maakt en installeert het bedrijf uit de Elzas inertieradiatoren. Met technische adviseurs overal in België geeft het u een gepersonaliseerde begeleiding en aangepast advies voor de keuze van uw verwarming.

In dienst van uw comfort

Uw optimale comfort, in elke situatie, is de eerste missie van Aterno. De experts die de toestellen van het merk hebben ontwikkeld, weten dat een efficiënte verwarming essentieel is voor uw welzijn. Ze hebben een uniek systeem met een uiterst geavanceerde technologie ontwikkeld. De evolutie houdt nooit op: de professionals achter onze innovaties perfectioneren toestellen die even eenvoudig te gebruiken als efficiënt zijn. Toestellen die ze zonder aarzelen aan hun eigen vrienden of familie zullen aanbevelen.

Het bedrijf heeft zich omringd met medewerkers die naar uitmuntendheid streven en zich inzetten om aan de behoeften van de gebruikers te voldoen. De ernst van de werknemers en de betrouwbaarheid van de producten liggen aan de basis van de buitengewone reputatie van de fabrikant van elektrische inertieradiatoren, overal in Frankrijk en in België.


Echte professionals voor een globale oplossing

Wie een beroep doet op Aterno, kan rekenen op een volledige service met:

  • Gepersonaliseerd advies
  • Installatie door vakmensen
  • Indien nodig technische bijstand

Met uw welzijn en uw portefeuille in gedachten, stelt Aterno de volgende oplossingen voor:

  • Een performante en zuinige verwarming die compatibel is met zonnepanelen
  • Een thermodynamische waterverwarmer die met hernieuwbare energie warm water voor de badkamer produceert

Aterno blijft onderzoek doen om optimaal te antwoorden op de verwachtingen van de gebruikers van zijn producten en zijn toekomstige klanten.

Ook de opleiding van de medewerkers maakt deel uit van de verbintenissen van het bedrijf. Alle technische adviseurs worden tijdens hun hele professionele loopbaan begeleid. Ze houden rekening met de specifieke kenmerken van uw woning om het juiste vermogen voor de te verwarmen oppervlakte te berekenen. Ze komen in elke regio bij u langs voor een gepersonaliseerde studie en antwoorden op al uw vragen. U bent verzekerd van een professionele aanpak en de inzet van alle werknemers van het bedrijf.

Wilt u investeren in een innoverende verwarmingsoplossing voor een renovatie of nieuwbouw, een studio, een vakantiewoning of een ander project? Neem snel contact op met Aterno.