In dienst van uw comfort

Uw optimale comfort, in elke situatie, is de eerste missie van Aterno. De experts die de toestellen van het merk hebben ontwikkeld, weten dat een efficiënte verwarming essentieel is voor uw welzijn. Ze hebben een uniek systeem met een uiterst geavanceerde technologie ontwikkeld. De evolutie houdt nooit op: de professionals achter onze innovaties perfectioneren toestellen die even eenvoudig te gebruiken als efficiënt zijn. Toestellen die ze zonder aarzelen aan hun eigen vrienden of familie zullen aanbevelen.

Het bedrijf heeft zich omringd met medewerkers die naar uitmuntendheid streven en zich inzetten om aan de behoeften van de gebruikers te voldoen. De ernst van de werknemers en de betrouwbaarheid van de producten liggen aan de basis van de buitengewone reputatie van de fabrikant van elektrische inertieradiatoren, overal in Frankrijk en in België.

aterno au service de votre confort

Een globale oplossing

Wie een beroep doet op Aterno, kan rekenen op een volledige service met:

offre globale aterno

  • Gepersonaliseerd advies
  • Installatie door vakmensen
  • Indien nodig technische bijstand

Met uw welzijn en uw portefeuille in gedachten, stelt Aterno de volgende oplossingen voor:

  • Een performante en zuinige verwarming die compatibel is met zonnepanelen
  • Een thermodynamische waterverwarmer die met hernieuwbare energie warm water voor de badkamer produceert

Aterno blijft onderzoek doen om optimaal te antwoorden op de verwachtingen van de gebruikers van zijn producten en zijn toekomstige klanten.

Geleverd door opgeleide professionals

Ook de opleiding van de medewerkers maakt deel uit van de verbintenissen van het bedrijf. Alle technische adviseurs worden tijdens hun hele professionele loopbaan begeleid. Ze houden rekening met de specifieke kenmerken van uw woning om het juiste vermogen voor de te verwarmen oppervlakte te berekenen. Ze komen in elke regio bij u langs voor een gepersonaliseerde studie en antwoorden op al uw vragen. U bent verzekerd van een professionele aanpak en de inzet van alle werknemers van het bedrijf.

Wilt u investeren in een innoverende verwarmingsoplossing voor een renovatie of nieuwbouw, een studio, een vakantiewoning of een ander project? Neem snel contact op met Aterno.

Vraag advies aan een Aterno expert
professionnel aterno