Een model voor elk project

Of u nu een badkamer van een oud huis wilt renoveren, een veranda aan uw woning wilt toevoegen of een open woonkamer van 50 m2 wilt verwarmen, bij Aterno vindt u altijd de geknipte uitrusting. Ons bedrijf heeft met diverse situaties rekening gehouden om alle modellen van apparatuur voor elektrische verwarming op punt te stellen. Dankzij het gevarieerde aanbod, verzekeren wij als fabrikant dat al onze elektrische radiatoren voor alle gebruikers voldoen. Vraag meteen een gratis brochure om de specifieke kenmerken van elk model te kennen.

Ontvang een gratis prijsofferte
aterno gamme radiateur a inertie

Een gepersonaliseerde verwarming voor elke kamer

Uw comfort berust op de keuze van uw verwarmingstoestel en op het vermogen ervan om perfect aan uw verwachtingen te beantwoorden. Het is van fundamenteel belang dat uw elektrische radiator, de vorm, de afmetingen en de functies ervan exact op de behoeften om een kamer te verwarmen inspelen. Aterno stelt een model voor dat aan uw verwachtingen in elke kamer beantwoordt.

Zin om van een optimaal comfort en een aangenaam warme handdoek te genieten wanneer u uit de douche stapt? Investeer in een badkamerradiator. Het is een uitrusting die speciaal voor badkamers is ontwikkeld. De prestaties zijn dezelfde als bij de andere modellen. De verwarmingskern op basis van accumulatiestenen, de zeer resistente behuizing van staal en de frontale uitgang zorgen voor een betere accumulatie van warmte en een optimale verspreiding in het midden van de kamer. Dankzij de boost-functie kan de temperatuur onmiddellijk met 5°C worden opgedreven. Het treedt via de thermostaat in werking en werkt 30 minuten. Zo profiteert u van extra warmtetoevoer op het moment dat u van uw badkamer gebruik maakt. U hoeft uw badkamer niet langer ervoor of erna extra te verwarmen om van een aangename atmosfeer te genieten. De badkamerradiator is voorzien van een dubbele isolatie en is beschermd tegen waterspatten in alle richtingen, om uw veiligheid te verzekeren. Het is een toestel dat eenvoudig te bedienen is en elke dag zijn praktische nut bewijst: een echte troef voor heus comfort.

In een slaapkamer hangt de kwaliteit van uw nachtrust in grote mate af van de doeltreffendheid van uw verwarming. De elektrische slaapkamerverwarming biedt een zachte, constante warmte, ideaal voor een verkwikkende nachtrust. Het is perfect geschikt voor slaapkamers, waar andere, specifieke behoeften bestaan. Het heeft helemaal geen zin om deze kamer overdag te verwarmen, maar het is van fundamenteel belang om er een ideale temperatuur te hebben als u gaat slapen. U kiest de richttemperaturen die u best uitkomen, en uw toestel past zich aan.

Aterno heeft een elektrische radiator voor de woonkamer ontworpen die geknipt is om woonkamers te verwarmen. Dankzij de uitzonderlijke prestaties en het regel- en programmeersysteem, kan de temperatuur worden aangepast aan uw tijdsgebruik. U kunt heel nauwkeurig tijdspannes instellen waarin u een temperatuur van 21 °C wenst, bijvoorbeeld wanneer u met uw gezin aan tafel zit, en andere periodes waarin 17 °C voldoende is, omdat er toch niemand thuis is. De klassieke elegantie van het design, een diepte van amper 11 cm en een onberispelijke afwerking verzekeren een perfecte integratie in uw interieur.

Vaak zorgen plaatsgebrek in een keuken en de toevoer van natuurlijke warmte opgewekt door kookapparaten ervoor dat particulieren in de keuken geen verwarming voorzien. Toch is er veel vocht in een keuken aanwezig, en als u er vaak veel tijd in doorbrengt, dan investeert u beter in een aangepaste radiator. Een elektrische keukenradiator is ideaal voor deze ruimte. Dankzij de langwerpige vorm kan dit toestel moeiteloos in uw keuken geïntegreerd worden, ongeacht de indeling van deze ruimte. Met een intelligente, uiterst nauwkeurige thermostaat houdt de radiator rekening met de verschillende aanvoer van warmte om de temperatuur te regelen, wat u op elk ogenblik een optimaal comfort verzekert.

Als u het hele jaar door van uw veranda wilt genieten, dan hebt u in de winter verwarming nodig. Door het oppervlak van de beglazing, koelt deze ruimte snel af als de zon niet schijnt. Investeer in een elektrische radiator voor de veranda. Er zijn geen installatiewerken nodig, en het vermogen past zich aan volgens het oppervlak dat verwarmd moet worden. U stelt het heel eenvoudig met een druk op de knop in werking, en u geniet meteen van een zachte, gelijkmatige warmte in de hele ruimte.

Een zuinige, performante elektrische verwarming

Alle elektrische radiatoren van Aterno combineren convectie, straling en accumulatie in hun werkingsprincipe. Het is een zuinige verwarming, waarmee u:

  • geld bespaart
  • een systeem kunt gebruiken die voor een zachte warmte zorgt, net als bij een degelijk centraal verwarmingssysteem
  • uw elektriciteitsverbruik onder controle kunt houden
  • harmonieuze radiatoren in huis haalt die perfect aansluiten bij de kamer die ze moeten verwarmen

Elke radiator wordt aangestuurd via een omgevingsthermostaat op afstand. Dankzij dit toestel van de nieuwste generatie, kunt u zeer vlot de perioden programmeren waarin uw elektrische radiatoren alle kamers moeten verwarmen, en uw verwarmingsbudget kunt optimaliseren terwijl u toch volop van comfort geniet. Aterno stelt een mobiele app voor, waarmee u uw intelligente radiatoren op afstand kunt aansturen via een smartphone of een tablet, om nog zuiniger te verwarmen. Wilt u meer info over de elektrische radiatoren van Aterno voor alle kamers en ontvangt u graag een gratis studie zonder aankoopverplichting, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Ontvang een gratis prijsofferte
radiateur electrique dans salon