De zuinigste elektrische verwarmingMeer weten over onze technologie en modellen? Ontvang onze brochure gratis bij u thuis

Efficiënt elektrisch verwarmen

Een zuinige verwarming

De eerste elektrische verwarming met AA energielabel.

Zachte en constante warmte

Verspreidt een zachte constante en comfortabele warmte.

Eenvoudige installatie

Installatie zonder grote werken.

Eenvoudig te gebruiken

Druk op de schakelaar of bedien via de app: Het werkt!

Volledig aanpasbaar

In hoofdverwarming, gedeeltelijk of bijverwarming.

De mening van onze klanten: 8.9/10

Lees getuigenissen

Vraag uw gratis brochure over elektrische verwarming aan!

U kunt gerust zijn! Aterno, dat is...

Geen grote werken

De radiatoren van Aterno zijn heel gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Een stopcontact volstaat voor de installatie van de verwarming. Er is dus geen ingewikkelde of dure installatie nodig zoals bij een centrale verwarming. Bovendien is het advies, de installatie en de dienst na verkoop inbegrepen in de prijs. U kunt op beide oren slapen, Aterno zorgt voor alles!

Productie in Frankrijk

Geen "made in China", Aterno maakt zijn inertieradiatoren zelf in de Elzas. Met technische adviseurs overal in België geven we u een persoonlijke begeleiding en advies voor de keuze van uw verwarming. De unieke know how plus een zeer strenge selectie van materialen maken onze radiatoren bij uitstek geschikt voor accumulatie en verdeling van de warmte, zodat u ideaal comfort krijgt voor een onvergelijkbare prijs.

Volledig moduleerbaar

De verwarming van Aterno is volledig moduleerbaar. U kan het als hoofdverwarming gebruiken, als bijverwarming voor één of meerdere kamers of als extra verwarming, dankzij de mobiele modellen op wieltjes. We hebben ook een speciaal gamma voor uw badkamer en slaapkamer ter beschikking. Ontdek alle modellen in onze brochure!

25 jaar garantie

Wanneer u in een elektrische radiator investeert, moet u ook letten op de verbintenissen die ermee gepaard gaan. Een bedrijf dat overtuigd is van de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de materialen die het gebruikt, biedt belangrijke garanties op zijn producten.

Ter gelegenheid van zijn 25ste verjaardag wilde Aterno opnieuw benadrukken hoe trots het is dat het een toestel heeft ontworpen dat aan al uw verwachtingen voldoet op het vlak van comfort, energiebesparing, veiligheid en gebruiksgemak. Om zijn succes te delen en ervoor te zorgen dat u jarenlang op beide oren kunt slapen, heeft de fabrikant van elektrische verwarming ervoor gekozen om de garantie op de radiatoren te verlengen tot 25 jaar. De verwarmingskern blijft een levenslange garantie genieten.

Combineren met zonnepanelen? Geen probleem!

Wist u dat elektrische verwarming van de nieuwste generatie 100% compatibel is met groene energie? Door de elektrische radiatoren aan te sluiten op zonnepanelen gebruikt u gratis hernieuwbare elektriciteit om het comfort in elke kamer van uw woning te verhogen. Uw geproduceerde energie gaat rechtstreeks naar uw elektrische radiatoren, waardoor u zowel producent als verbruiker van de elektriciteit bent.

U voorziet zo uw eigen energie, anticipeert op toekomstige prijsstijgingen en verlaagt gegarandeerd uw energiefactuur.