PlintradiatorenIdeaal voor kleine ruimtes en grote raampartijen

Plintverwarming: elegant en stijlvol 

De zoektocht naar het optimale verwarmingssysteem gaat vaak gepaard met twee vereisten:

 • Het model vinden dat het nodige comfort biedt
 • Het model vinden dat perfect past in de beschikbare ruimte, zonder het interieur te ontsieren

De fabrikanten van toestellen van de laatste generatie hebben die boodschap goed begrepen. Met een plintradiator bieden ze u een oplossing voor alle ruimten met een originele configuratie.

Waarom kiezen voor elektrische plintverwarming?

Er bestaan verschillende types plintradiatoren, maar de plintradiator met inertie van Aterno heeft heel wat voordelen:

 • Comfort

  Anders dan plintverwarming met convectie verspreidt de elektrische plintradiator van de laatste generatie een zachte en homogene warmte van vloer tot plafond.

 • Soepele installatie

  Plintradiatoren installeert u op uw eigen tempo in de kamers die u kiest – als hoofd- of bijverwarming. De plintradiator is ook de ideale oplossing voor een uitbreiding onder het dak, zelfs als uw huis met centrale verwarming uitgerust is. Een aanpassing van de centrale verwarming vereiste grote werken. Met een plintradiator zijn die niet nodig.

 • Aanpasbaar aan alle projecten

  Dankzij de talrijke beschikbare vermogens, kan hij zowel een kleine wintertuin als een grote zolderkamer verwarmen. Ook is plintverwarming ideaal voor ruimtes met grote ramen. Ze overheersen niet in je interieur, zijn ruimtebesparend én hebben een optimale warmteafgifte. Vraag het advies van een vakman voor pasklare tips.

Betrouwbare plintradiatoren ontworpen om lang mee te gaan

Door van bij het begin in een energiezuinige en betrouwbare elektrische verwarming te investeren, zult u jarenlang geld uitsparen. Houd bij uw keuze rekening met:

 • Zijn normen en fabricageproces
 • Zijn garanties
 • Zijn technologie
 • Zijn installatiewijze
 • De technische bijstand die u indien nodig ontvangt

Een elektrische plintradiator heeft geen onderhoud nodig. Als u een beroep doet op Aterno, gebeurt de installatie door onze vakmensen. U hoeft nergens aan te denken, wij zorgen voor alles! Wilt u meer weten over de Aterno-plintradiator? Vraag een gratis gids aan.

Technische specificaties

Het Estiom UBC Plint gamma omvat 3 modellen elektrische radiatoren. Deze plintradiatoren zijn amper 40 cm hoog en passen perfect in kamers met weinig ruimte onder het plafond. Dankzij de plintradiator met een vermogen van 1900 watt kun je de woonkamer van een dakappartement of een veranda met veel glas probleemloos verwarmen. Kortom: dankzij hun compacte afmetingen en hun klassieke en elegante design passen deze radiatoren heel discreet in elke ruimte van je huis.

Vraag je gratis brochure aan om meer te ontdekken over de troeven van de producten van het gamma Estiom UBC Plint. Niet zeker welk vermogen je nodig hebt? Onze experts komen vrijblijvend langs voor een oplossing op maat. Vraag hiervoor een gratis brochure of offerte aan of laat je gegevens achter in het formulier hieronder. Je wordt dan zo snel mogelijk terug opgebeld door een Aterno-specialist.

Model Vermogen Breedte Hoogte Diepte Gewicht
Estiom UBCP 1900 1900 W 120 cm 40 cm 11 cm 41 kg
Estiom UBCP 1500 1500 W 120 cm 40 cm 11 cm 41 kg
Estiom UBCP 900 900 W 64 cm 40 cm 11 cm 22 kg