Elektrische handdoekradiator met AA-energielabelHoe kies je de juiste handdoekradiator voor je badkamer?

Elektrische handdoekradiator voor extra comfort in je badkamer

Niets is zo zalig als vanuit je bed onder een warme douche gaan staan. Beeld je hierbij ook nog eens heerlijk zachte en warme handdoeken in... Dit kan je natuurlijk alleen maar bekomen dankzij een handdoekradiator. Maar om de beste handdoekradiator te vinden, is het belangrijk om even stil te staan over hoe je deze wil gebruiken. De elektrische handdoekradiator biedt hierbij heel wat voordelen ten opzichte van een ander type radiator. Hieronder leggen we je alles stap voor stap uit.

Wat is een elektrische handdoekradiator?

Handdoekradiatoren zijn ideaal om te gebruiken als badkamerverwarming. Niet alleen zorgen ze voor een aangenaam warme badkamer, ze drogen ook je handdoeken snel en efficiënt. Het design kan verschillende vormen aannemen: ronde buizen, vlakke buizen of helemaal gesloten en uitgerust met een handdoekrek. Een handdoekradiator is bovendien verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen. Om aan elk van jouw wensen te voldoen, heeft Aterno een ruim aanbod handdoekradiatoren ontwikkeld bestaande uit verschillende vermogens en afmetingen. Hierdoor past de radiator zich perfect aan de grootte van je badkamer aan. 

Kies voor een handdoekradiator met een geperfectioneerde technologie

De handdoekradiator van de laatste generatie combineert alle voordelen van 3 verschillende technologieën: accumulatie, convectie en infrarood. De handdoekradiator heeft namelijk een verwarmingskern die de warmte accumuleert en ze geleidelijk aan verspreidt om voor een aangename en gelijkmatige temperatuur te zorgen. Hij werkt met een regelsysteem waarmee je de ruimte matig kunt verwarmen. Dat vergroot de efficiëntie, vermijdt verspilling en verlaagt uw facturen.

Snell en efficiënt verwarmen dankzij de elektrische handdoekradiator met blazer

In elke woning is een handdoekradiator in de badkamer zeker het overwegen waard. Om snel in te spelen op een warme ruimte, bent je het best af met een elektrische radiator. Zeker als je je eigen elektriciteit opwekt met zonnepanelen. Dankzij de boostfunctie krijg je de ruimte namelijk in een mum van tijd warm. Deze optie is dus ideaal voor de badkamer: in enkele minuten tijd creëert u een aangename warmte en uw natte handdoeken drogen vliegensvlug.

Radiatoren die voldoen aan alle strikte veiligheids- en installatienormen in de badkamer

De elektrische handdoekradiator wordt in de badkamer geïnstalleerd en moet dus aan strikte veiligheidsnormen voldoen. Het fabricageproces van Aterno volgt de strengste normen. De dubbele isolatie en het antispatsysteem garanderen uw veiligheid.

Handdoekradiatoren van Aterno: alle voordelen op een rijtje

  • Uiterst veilig
  • Uiterst energiezuinig
  • Eenvoudig te installeren
  • Neemt weinig plaats in beslag
  • Zorgt voor zeer lage stookkosten
  • Zorgt voor een snelle warmteafgifte 
  • Zorgt voor een aangename en constante warmte
  • Uitgerust met tal van domotica-opties om optimaal te besparen
  • Eenvoudig te programmeren dankzij de slimme thermostaat en de app

Kies voor vakmanschap

Door een beroep te doen op een ervaren installateur, ben je zeker dat je het model kiest dat het best past bij je behoeften, je gewoonten en de specifieke eigenschappen van de ruimte. Voor de plaatsing van je handdoekradiator kun je rekenen op een kwaliteitsvolle dienstverlening die alle normen voor de badkamer eerbiedigt. Aterno installeert uw elektrische handdoekradiator van a tot z. Grote werken zijn niet nodig, alles gaat heel eenvoudig.

Laat je door een vakman adviseren, zodat je zeker de juiste keuze maakt. Hij staat je graag met raad en daad bij en bezorgt je een gedetailleerde kostenraming. Of vraag nu een gratis gids aan.