WandradiatorElektrische wandradiatoren op maat van al uw plannen

Elektrische wandradiator: het standaard model

Al meer dan 25 jaar ontwerpt Aterno elektrische verwarmingstoestellen om uw comfort te verbeteren en u te helpen besparen. Om u het ideale model te kunnen aanbieden, heeft de fabrikant uit de Elzas een uitgebreid gamma wandradiatoren ontwikkeld dat aan al uw behoeften voldoet.

Een zuinige en performante elektrische wandradiator

Uw comfort kan altijd beter. Om u de zuinigste elektrische verwarming aan te bieden, speelt Aterno in op uw vereisten op het vlak van:

  • Prestatie
  • Eenvoud in gebruik
  • Zuinigheid
  • Design
  • Betrouwbaarheid

Dankzij exclusieve innovaties passen de elektrische wandradiatoren én mobiele radiatoren van Aterno zich aan alle situaties aan.

Een volledig gamma

Studio, loft, duplexappartement of oud huis: Aterno biedt u voor elke ruimte een gepersonaliseerde verwarmingsoplossing. De klassieke wandradiator is beschikbaar in verschillende vermogens en afmetingen. Ongeacht de te verwarmen oppervlakte, het aantal gezinsleden of de configuratie van de ruimte, altijd bestaat er een aangepast model dat perfect aan uw verwachtingen voldoet en u al het gewenste comfort bezorgt. Zo hebben we elektrische wandradiators voor badkamers, elektrische wandradiators voor woonkamers... Kortom: het standaard model kan toegepast worden in elke ruimte! Wilt u meer weten over de zuinige elektrische wandradiator van Aterno? Vraag een gratis brochure aan.