De elektrische radiator voor slaapkamers

In de slaapkamer hangt de kwaliteit van uw slaap grotendeels af van uw verwarmingsinstallatie. Om uw gezondheid te beschermen en van een verkwikkende nachtrust te genieten, hebben de specialisten van Aterno de oplossing ontwikkeld die ze zelf zouden willen in hun eigen slaapkamer en die van hun kinderen.

Een evenwichtige en omhullende warmte

Het gamma Alpha nuit omvat vier modellen en maakt gebruik van een geavanceerde en innoverende technologie die uitzonderlijke prestaties biedt. De warmte wordt gelijkmatig verspreid en is egaal van vloer tot plafond, wat uw nachtrust bevordert. De elektrische radiator voor slaapkamers draagt bij tot het behoud van een ideale vochtigheidsgraad en verspreidt geen stof. De lucht is gezond en dankzij de verschillende beschikbare vermogens krijgt u een comfort op maat. Met de hulp van een ervaren vakman vindt u probleemloos het gepaste model voor uw slaapkamer.

Elektrische radiatoren die zich aanpassen aan uw ritme

De aanbevolen temperatuur in slaapkamers ligt voor volwassenen tussen 16 en 19°C en voor kinderen tussen 18 en 20°C. In de winter kan het oncomfortabel aanvoelen om een ruimte te betreden waar het 16°C is. Om dat te vermijden, kunt u uw toestellen programmeren. Met de elektrische radiator voor slaapkamers van Aterno gaat dat heel eenvoudig. Dankzij een uiterst precieze thermostaat en een intelligent programmeersysteem kunt u de radiator zo instellen dat de warmte toeneemt tegen het uur dat u gewoonlijk naar bed gaat. Zo geniet u een aangenaam comfort wanneer u gaat slapen en daalt de temperatuur automatisch wanneer u slaapt. De gewenste temperatuur volgt uw gewoonten en het gebruik van de ruimte. Aterno waarborgt uw comfort en helpt u bezuinigen.

Vraag nu onze gratis gids om meer te weten over de ideale uitrusting voor de verwarming van uw slaapkamer en die van de kinderen.