Elektrische verwarming woonkamerDe ideale temperatuur in jouw woonkamer dankzij een elektrische verwarming

Kies de juiste elektrische radiator voor jouw woonkamer

De woonkamer is een centrale ruimte van het huis. Het is de plaats waar u gezellig iets drinkt met vrienden, waar je ontspant en televisie kijkt of op de bank tot rust komt met een boek. De woonkamer moet in de winter efficiënt verwarmd worden, voor een optimaal comfort.

Ontdek onze elektrische radiatoren

Een aan de behoeften van de woonkamer aangepaste technologie

In de leefruimten staat het comfort centraal. Keuken, woonkamer, eetkamer: allemaal plaatsen waar je samen met jouw gezin veel tijd doorbrengt. Op hun verplaatsingen hebben de vakmensen van Aterno gemerkt dat veel mensen de temperatuur in deze kamers voortdurend moeten verhogen en weer verlagen om een gevoel van comfort te scheppen. Daarom heeft het bedrijf standaard wandradiatoren en verticale radiatoren ontwikkeld die een zachte en aangename warmte verspreidt en tegelijk heel energiezuinig is. Dankzij een zeer hoge accumulatiecapaciteit kan deze elektrische verwarming warmte vrijgeven. Met zijn regel- en programmeervoorzieningen past hij zich aan jouw specifieke behoeften aan. Je hoeft niet voortdurend op te staan om de ideale temperatuur te krijgen.

Vorm en vermogen op maat van jouw behoeften

Van het kleinste model met 800 watt vermogen tot het grootste met 3000 watt: je vind precies het model dat je nodig hebt. Maar ook het decor van uw leefruimten is belangrijk, want dat maakt de kamer gezellig en zorgt ervoor dat je er zich goed voelt. Om jouw interieur niet te verstoren heeft Aterno elektrische woonkamerradiatoren met een zuiver design ontworpen. Ze zijn even goed thuis in een oude woning met een traditioneel interieur als in een moderne loft. En als de standaardmodellen niet in de beschikbare ruimte passen, heeft Aterno inertieradiatoren voor de woonkamer in een groot aantal afmetingen.

Wil je meer weten over de troeven van alle beschikbare producten? Vraag nu uw gratis gids aan!