Innovatie voor uw comfort

Aterno heeft het volledigste verwarmingsgamma op de markt ontwikkeld. Met 29 modellen en exclusieve innovaties garandeert Aterno u nog meer comfort en een zuinig energieverbruik.

Een unieke warmtetechnologie

Dankzij de technologische beheersing en de grondige kennis van verwarmingssystemen biedt Aterno performante apparatuur met een uiterst laag verbruik. Alle radiatoren combineren convectie, accumulatie en straling en zijn uitgerust met:

 • Een uiterst performante verwarmingskern

  De Kalith® bestaat uit zorgvuldig gekozen natuurlijke materialen: keramische steen met hoge densiteit zorgt voor een grotere accumulatie van de warmte.

 • Een geribbelde voorzijde

  Deze innovatie is ontwikkeld door Aterno. De voorzijde van de toestellen staat in rechtstreeks contact met de verwarmingskern. Op die manier wordt de oppervlakte voor de uitwisseling van warmte geoptimaliseerd, is er minder verlies en wordt de warmte beter afgestaan.

 • Een voorpaneel met gekanaliseerde luchtstroom

  Het paneel verspreidt de warmte naar het midden en de onderkant van de ruimte en zorgt voor een homogeen comfort. Het recupereert de warmtestromen aan de voorzijde van de radiator. Alle geproduceerde warmte wordt ook echt gebruikt.

Een gecontroleerde productie

Om te verzekeren dat zijn innoverende verwarmingstoestellen optimaal presteren en lang meegaan, maakt Aterno al zijn producten in Frankrijk. Het bedrijf besteedt de grootste zorg aan de ontwikkeling van zijn radiatoren en controleert alle stappen van het productieproces:

 • Vervaardiging van de structuur

  De stalen onderdelen worden met een computergestuurde, uiterst precieze machine gezaagd. De ribben worden bewerkt met een exclusieve techniek uit de luchtvaart. Elk element wordt bekleed met thermisch uitgehard epoxyhars en is perfect schokvast.

 • Assemblage

  Geschoolde arbeiders assembleren de onderdelen en in elke fase van de het fabricageproces worden de radiatoren aan controles onderworpen.

 • Test

  Elk toestel wordt volledig gecontroleerd. Specialisten gaan na of de montage volgens de regels van de kunst is gebeurd en of de radiator perfect werkt.

 • Verpakking

  Dat is de laatste fase: elke radiator krijgt een serienummer. De toestellen worden een laatste keer gecontroleerd en daarna individueel verpakt.

Dankzij de aandacht van Aterno voor het ontwerp en de fabricage van zijn zuinige elektrische verwarming, kan het een garantie van 25 jaar bieden op de toestellen en een levenslange garantie op de verwarmingskern.

Vraag nu een gratis gids aan om meer te weten over de innovaties van Aterno.