Onze klanten getuigen

De mening van onze klanten: gemiddeld 8.9/10

Meneer Dirk V. - Wolvertem

10 / 10

Zeer tevreden over service, naleven afspraken en installatie.
Alles netjes zoals afgesproken, vriendelijke verkoper en installateur.
Prima !!

Meneer Luc S. - Lembeek

10 / 10

Ben zeer tevreden over het design, het rendement en de plaatsing van mijn elektrische radiatoren.

Meneer Patrick V. - Ronse

10 / 10

De diensten van Aterno zijn uitstekend, en alles verloopt naar wens bij Aterno.

Meneer Jean-Pierre V. - Westende

10 / 10

Heel tevreden. Heel zuinig al veel uitgespaard.

Meneer Danny D. - Jabbeke

10 / 10

Zeer tevreden over Aterno is met alles correct en alle afspraken en overeenkomsten worden altijd nageleefd. Een firma met een perfecte service die zeker aan te bevelen is. Ik zal er zeker in de toekomst nog gebruik van maken.

Mevrouw Danielle F. - Antoing

8 / 10

Deux radiateurs, nous sommes contents.

Meneer Guido V. - Brasschaat

10 / 10

Ben zeer tevreden over de werking, de service en vooral de vriendelijkheid van de vertegenwoordigers. […]

Meneer Jacques V. - Antwerpen

10 / 10

Gisteren werden mijn nieuwe Aterno radiatoren geïnstalleerd. Alles verliep heel vlot en correct. De installateur was vriendelijk en beleefd en hij gaf mij een duidelijke uitleg bij het gebruik van de afstandsbediening. Het verschil in warmtecomfort met mijn vorige verwarming was reeds na een uur voelbaar.

Meneer Willy B. - Diksmuide

10 / 10

Nu 5 jaar mijn radiator en uiterst tevreden hoe precies die werkt, alsook de thermostaat.

Meneer Frans D. - Haringe

8 / 10

Ben zeer tevreden. Maar één minpunt: regering raad 100% elektrische verwarming af en tracht verbruik te bestraffen. Gelukkig heb ik ook zonnepanelen, maar wij moeten weeral bijbetalen om op net te komen.

Meneer Jean V. - Stekene

10 / 10

Wel ik ben vorig jaar deze tijd overgegaan maar elektrische verwarming daar voor was het een warmtepomp daar ze altijd zijden dat het zuinig was om te verwarmen,niets is minder waar ik verbruik nu 40% minder stroom dan vroeger, ik moet al van in het begin naar dit manier van verwarmen zijn gegaan. Ik zou mensen aanraden om zeker niet naar een warmtepomp te gaan om je huis te verwarmen.

Mevrouw Ingrid V. - Testelt

10 / 10

Alles was op en top in orde. Mensen die de toestellen komen installeren zijn zeer ok. Ze doen hun best en geven een zeer goede uitleg, ik spreek nu zelf wel een vol mondje frans, maar ze doen zelfs moeite om nederlands te spreken; DUS, voor mij alles heel goed in orde.

Meneer Oswald B. - Oostende

8 / 10

Ik heb in het voorjaar twee nieuwe radiatoren van Aterno laten plaatsen, na een afspraak en een bezoek van de vertegenwoordiger, en ik was heel tevreden met alle uitleg en de demonstratie die deze persoon mij gegeven heeft. De verwarming werkt prima zoals voorzien, en het verbruik is ook zuiniger dan mijn vroegere oplaad verwarming.

Meneer Jan V. - Vorselaar

10 / 10

Een heel tevreden klant. Het zijn mooie, elegante toestellen die in elk interieur passen. Ze nemen niet veel plaats in, dank zij hun platte uitvoering. Het gebruik van het toestel is heel eenvoudig.
Het plaatsen zelf verliep op een correctie manier. De technieker was heel vriendelijk en liet alles netjes en proper achter. Ook zijn uitleg was duidelijk en voldoende (een pluim voor hem).
Het is zeker de moeite waard om Acerno in huis te halen. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Meneer Johny B. - Bambrugge

8 / 10

Na bijna 3 jaar aterno elektrische verwarming te hebben ben ik nog steeds ZEER TEVREDEN !!!!!!!

Gemakkelijk te bedienen en goed warm in huis als je thuis komt !!!

Meneer Patrick V. - Wambeek

8 / 10

Graag wil alle medewerkers van Aterno bedanken voor de correcte afhandeling bij de aankoop van onze Aterno verwarming. Zowel het deskundig advies bij aankoop, de timing van levering en de professionele aanpak bij het plaatsen en de uitleg bij in dienstname van de kachels geven me nu al een geweldige voldoening.
Verder wil ik nogmaals de installateur bedanken voor zijn schitterend werk.
groetjes van een tevreden klant !

Mevrouw M.

10 / 10

Perfecte dienstverlening van a tot z : vanaf het eerste contact tot en met de levering, installatie en dienst na-verkoop. Elektrische verwarming van topkwaliteit, onderhoudsvrij en buitengewoon gebruiksvriendelijk. Bedankt, Aterno !

Mijnheer en Mevrouw I.

Sinds de installatie van de Aterno-radiatoren hebben we opnieuw een verwarmingssysteem dat gelijkmatig verwarmt… Als laatste verrassing is mijn elektriciteitsverbruik met 25% gedaald!

Mijnheer Edmont G.

… Ik heb zonet een verwarmingssysteem van ATERNO laten plaatsen die met tot voldoening stemt… Ik ben zeer tevreden over de aankoop, want mijn meters lopen veel minder snel en mijn kamers hebben een normale temperatuur…

Mijnheer en Mevrouw Robert W.

… We zijn zeer tevreden over de ATERNO-verwarming. Dankzij onze radiator moeten we onze schoorsteen niet meer gebruiken… Op vlak van het verbruik is er geen probleem: het geschatte verbruik komt overeen met de werkelijkheid…

Mijnheer T.

Ik zou graag mijn tevredenheid willen uiten over het werk dat door jullie twee monteurs werd verricht. Ze werkten zeer zelfstandig en nauwgezet, zonder tijd te verliezen. Bovendien leverden ze proper werk en probeerden ze om de ongemakken voor de klant tot een minimum te herleiden. Mijnheer R. beheerst zijn vak perfect, doet aan uitstekende klantenbinding en vormt een meerwaarde voor zijn onderneming en materiaal. Hij straalt onmiddellijk vertrouwen uit.

Mijnheer en Mevrouw R.

… De radiatoren… voldoen volledig aan onze eisen door hun laag energieverbruik en de regelmaat van de gewenste temperaturen. We zijn bovendien verbaasd over de kwaliteit van de dienst-na-verkoop en de opvolging van het cliënteel… We hebben zonet twee nieuwe radiatoren besteld.

Mijnheer P.

Weet dat ik mijn investering niet betreur aangezien uw verwarmingssysteem zeer comfortabel en doeltreffend is.

Mijnheer en Mevrouw D.

Tijdens het eerste jaar dat ik jullie verwarming gebruik, heb ik 20% elektriciteit bespaard. Ik heb de goede keuze gemaakt en jullie vertegenwoordiger gaf me prima advies.

Mijnheer M.

Ik wil jullie graag laten weten dat we zeer tevreden zijn. Al onze kamers hebben een constante temperatuur van 19° zonder dat we ons ergens mee moeten bezighouden. Bedankt, Aterno.

Mijnheer L.

… Mijn laatste overzichten van ons elektriciteitsverbruik tonen een belangrijke besparing aan die te danken is aan de installatie van zes radiatoren van uw merk.