Comfort

Elektrische verwarming: comfort en veiligheid gaan hand in hand

Elektrische verwarming staat bekend om haar betrouwbaarheid en efficiëntie. Ze is ook de ideale partner van uw gezondheid en uw veiligheid. Ontdek hier waarom.

Hoe kan ik thermisch comfort bereiken?

Wat is thermisch comfort en hoe bereik ik het? Aterno beantwoordt al uw vragen en geeft tips om uw welbehagen te verbeteren.

Wat is de ideale temperatuur in elke kamer?

Door uw verwarming in te stellen op de ideale temperatuur voor elke kamer, verhoogt u uw comfort, bespaart u en beschermt u uw gezondheid.

Wat is het verschil tussen elektrische verwarming en verwarming op gas en stookolie?

Op zoek naar een performante verwarmingsoplossing? Ontdek het verschil tussen elektrische verwarming en verwarming op gas en stookolie.

6 redenen waarom een houtkachel niet de optimale verwarmingsoplossing is

Houtkachels worden beschouwd als een zuinige en ecologische manier van verwarmen en zijn steeds populairder. In werkelijkheid is een houtkachel echter niet de optimale oplossing voor het verwarmen van uw huis. Ontdek de voornaamste nadelen.
Elektrische radiator: welk vermogen kies ik?

Met elektrische verwarming kiest u voor een eenvoudige installatie en een hoge gebruiksvriendelijkheid. Voor optimaal comfort en maximale energiebesparing investeert u beter in een hoogwaardig toestel dat perfect aan uw behoeften voldoet. Om het ideale vermogen voor uw elektrische radiatoren te berekenen doet u het beste een beroep op een professional.
Wat zijn de kenmerken van de verschillende technologieën voor elektrische verwarming?

Hebt u beslist om te investeren in elektrische verwarming, maar weet u niet welk toestel te kiezen? Convectie, accumulatie, straling, inertie: ontdek de specifieke kenmerken van elke technologie.
Wat maakt een mobiele inertieradiator interessant?

De mobiele inertieradiator is een uiterst performant en zeer zuinig verwarmingstoestel. Hij staat op wieltjes, waardoor hij gemakkelijk van de ene naar de andere ruimte kan worden verplaatst. Op die manier garandeert hij uw comfort en beantwoordt hij aan uw behoeften. Wat zijn de voordelen?