Wat zijn de troeven van een intelligente elektrische radiator?

Onderzoek in het domein van de verwarming en recente innovaties maken de elektrische radiatoren van de laatste generatie steeds performanter. Sommige fabrikanten hebben het zelfs over slimme verwarmingstoestellen. Wat zijn hun troeven?


Domotica

De domotica maakt voortaan deel uit van uw dagelijks leven. Toegepast op uw verwarming, vergroot ze uw comfort en helpt ze u om te besparen. De elektrische verwarming met thermostaat van Aterno hebben verschillende opties die hun gebruik vergemakkelijken.

De Eco-Logic: elektrische verwarmig met slimme thermostaat

Aterno produceert elektrische radiatoren met slimme thermostaat. Deze slimme thermostaat werkt draadloos en controleert of de gevoelstemperatuur nog altijd overeenstemt met de gekozen richttemperatuur. Hij kan heel nauwkeurig worden afgesteld.

De openingsdetector Opti-Veille

Met deze optie schakelt de intelligente radiator zich automatisch uit wanneer u een venster opent en start hij weer wanneer u het sluit. Op die manier kunt u de ruimte verluchten zonder energie te verspillen.

De bewegingsdetector Opti-Présence

Deze detector spoort beweging op in de ruimte waar hij geïnstalleerd is en verlaagt de temperatuur automatisch wanneer er niemand aanwezig is.

De Opti-Centrale

Hiermee beheert u de temperatuur in de verschillende ruimten van uw huis naargelang uw tijdsgebruik. U programmeert de temperatuur vooraf, voor een optimaal comfort en een maximale bezuiniging.

De voorrangsschakelaar Opti-Pilote

Hij beheert het beschikbare elektrische vermogen. U kunt uw woning met intelligente elektrische radiatoren uitrusten zonder van elektriciteitsabonnement te moeten veranderen.

Een mobiele app

De elektrische verwarming met slimme thermostaat is voortaan geconnecteerd dankzij de My Aterno-app. Hiermee kunt u alle toestellen van uw installatie op afstand sturen met uw smartphone of tablet. Zo past u de temperatuur van de verschillende ruimten van uw woning aan uw werkelijke behoeften aan en verwarmt u niet onnodig.

Wilt u meer weten over de opties van de intelligente elektrische radiator met thermostaat? Vraag een gratis gids aan!