Welke elektrische radiator kies je?Met deze factoren hou je best rekening

Hoe een elektrische radiator kiezen?

Kies een elektrische radiator van de laatste generatie

Bij het kiezen van de perfecte elektrische radiator moet je rekening houden met verschillende factoren: het design die het best bij je stijl past, de plaats van de radiator en het vermogen. De elektrische verwarming van de laatste generatie heeft alles wat je nodig hebt. Hij is verkrijgbaar in verschillende modellen en past zich aan de configuratie van elke ruimte aan. Dankzij zijn innovatieve verwarmingstechnologie en de bijbehorende domoticatools (zoals een ingebouwde slimme thermostaat krijg je een optimaal comfort en kun je ook je verwarmingskosten verminderen.

 

Kies uit een ruim assortiment

De inrichting van de kamers verschilt van woning tot woning. De ruimte die beschikbaar is voor een radiator hangt af van de configuratie van de ruimte. Aterno heeft daarom naast de standaard wandradiator, een verticale radiator, een plintradiator, een handdoekradiator en een mobiele radiator ontworpen die kunnen worden aangepast aan elke architectuur. Het volledige gamma elektrische muurradiatoren is ontworpen met een sober en elegant design dat discreet in elke ruimte past.

 

Kies een radiator met slimme thermostaat

De elektrische radiatoren van Aterno zijn standaard uitgerust met een slimme thermostaat. Zo kun je genieten van optimaal comfort en tegelijkertijd besparen op je energiefactuur.

Bovendien kan de radiator van Aterno geconnecteerd worden dankzij de My Aterno-app. Hiermee kun je vanop afstand de temperatuur van de verschillende ruimten van je woning instellen. 

 

Kies een radiator met het juiste vermogen

Dankzij een uitgebreide gamma met verschillende afmetingen en vermogens kan Aterno je een oplossing op maat aanbieden.

Als je een grote ruimte moet verwarmen is het vanzelfsprekend dat je ook een groter vermogen zal nodig hebben. De omvang van de te verwarmen ruimte vormt daarom het beslissende criterium.

Ben je niet zeker welk vermogen je nodig hebt? Je kan het volume van de ruimte heel eenvoudig zelf berekenen, maar de experts van Aterno berekenen dit gratis en vrijblijvend voor jou en zorgen voor een oplossing op maat. Neem hiervoor contact met ons op om het model te vinden dat perfect aan je verwachtingen voldoet. Vraag hiervoor een gratis en vrijblijvende offerte.

 

Waar plaats je de radiator?

De elektrische radiatoren van Aterno met AA-energielabel zijn al uiterst zuinig, maar om optimaal te besparen is het belangrijk dat je de radiator op de juiste plaats installeert. Ook dit kijken onze experts voor jou na.

Tip: idealiter plaats je je radiatoren onder de ramen of vlakbij deuren. Hier komt namelijk de meeste koude je woning binnen.