Estiom UBCP 1900Elektrische plintradiator van 1900 W

Claire en Thierry wilden op hun zolder een logeerkamer van ongeveer 20 vierkante meter inrichten. Ze moesten een toestel vinden op maat van hun vereisten:

  • Hun huis heeft vloerverwarming, maar die wilden ze niet tot op de zolder uitbreiden. Dat zou immers een verzwaring van de installatie en dus grote werken vereisen. Ze hadden een gemakkelijk te installeren en eenvoudig te gebruiken zelfstandige verwarming nodig.
  • Omdat het plafond erg laag is, mocht het toestel niet hoger dan 50 cm zijn.

Ze maakten een afspraak met een technisch adviseur van Aterno voor gepersonaliseerd advies. De vakman legde hen de werking van de Aterno-modellen uit en beschreef in detail de kenmerken van de elektrische plintradiator van 1900 watt, die op alle vlakken aan hun verwachtingen beantwoordde. Met zijn 40 cm hoogte paste hij perfect in de beschikbare ruimte. Het regelsysteem en de mogelijkheid om het toestel te programmeren of vanop afstand te beheren, zijn echte troeven voor een logeerkamer die niet permanent gebruikt wordt. Claire en Thierry werden aangesproken door de talrijke voordelen van dit elektrisch toestel van de laatste generatie. Na enkele dagen bedenktijd bestelden ze de radiator en maakten ze een afspraak voor de installatie. Ze zijn er nu al een jaar van overtuigd dat ze de juiste keuze hebben gemaakt. De verspreide warmte is zacht en homogeen en de radiator verbruikt weinig energie. Wenst u meer inlichtingen over dit model? Vraag snel uw gratis gids aan.

Vermogen Breedte Hoogte Diepte Gewicht
1900 W 120 cm 40 cm 11 cm 41 kg