Estiom UBCN 1200Elektrische radiator voor een slaapkamer van 1200 W

Welke verwarming kiezen voor een kinderkamer? Carine en Jérôme waren op zoek naar een toestel voor de kamer van hun dochtertje van zeven. Ze verzamelden informatie en stelden een lijst van criteria op. Het toestel moest:

  • performant
  • regelbaar en programmeerbaar
  • en veilig zijn

Tijdens hun zoektocht op internet ontdekten ze Aterno en wilden ze meer weten over de toestellen van het Franse merk. Ze vroegen een gids aan en kregen een gratis en vrijblijvende studie aangeboden. Ze wilden hun eisen uitleggen aan de vakman die bij hen langskwam en zijn expertise benutten om het materieel te vinden dat perfect met hun behoeften overeenstemde.

De technisch adviseur gaf een volledige demonstratie van de werking van de radiator. Carine en Jérôme zagen dat alle toestellen met een nauwkeurig regelsysteem uitgerust zijn. Voor het vermogen en rekening houdend met de configuratie van de ruimte, raadde de vakman hen de elektrische radiator van 1200 watt van het Alpha Nuit-gamma aan. Het toestel is perfect geschikt voor een kinderkamer:

  • De voorzijde wordt niet te heet en er is dus geen risico van brandwonden
  • Het verspreidt een homogene warmte en de temperatuur kan nauwkeurig worden ingesteld
  • Het behoudt een ideale vochtigheid en garandeert de kwaliteit van de lucht in de ruimte

Het koppel was overtuigd van de vele voordelen van de inertieradiator van Aterno. Sinds de installatie stellen ze vast dat de temperatuur in de kamer van hun dochter altijd aangenaam is. Wilt u meer weten over dit model of de andere toestellen van het merk? Vraag uw gratis gids aan.

Vermogen Breedte Hoogte Diepte Gewicht
1200 W 80 cm 60 cm 11 cm 27 kg