Estiom UBC 2100Elektrische wandradiator van 2100 W

We zijn net verhuisd naar een woning uit de jaren '80 met uitsluitend elektrische radiatoren, waaronder convectoren in de slaapkamers. We zouden graag een kostenraming krijgen voor hun vervanging door een comfortabele en zuinige oplossing met toestellen die we gemakkelijk en individueel kunnen regelen. We hebben uw gids al aangevraagd en ontvangen. We zouden graag het advies krijgen van een iemand van uw team om te investeren in de juiste toestellen.


Toen het de aanvraag van Aline en Marc ontving, nam het team van Aterno onmiddellijk contact met hen op om een afspraak te maken met de technisch adviseur van hun regio. Binnen de week kwam hij op bezoek.

Hij stelde vast de middelmatige technologie van de convectoren niet volstond om het nodige comfort te bieden, terwijl ook het vermogen van de toestellen te laag was. Hij deed opmetingen en maakte notities over de oriëntatie van de verschillende te verwarmen ruimten. Voor de slaapkamer raadde hij de elektrische wandradiator van 2100 watt aan. Dat model stemt in alle aspecten overeen met wat ze zochten. Het kan heel precies worden afgesteld en geprogrammeerd om slechts enkele uren van de dag te verwarmen. Aline en Marc hebben nu meer comfort én besparen veel op hun energiefactuur. Vraag een gratis gids aan om er meer over te weten.

Vermogen Breedte Hoogte Diepte Gewicht
1950 W 64 cm 95 cm 11 cm 48 kg