Onze elektrische radiatoren voor alle ruimten

Ontdek onze elektrische radiatoren voor alle ruimten

Een volledig gamma dat aan al uw eisen voldoet

Aterno heeft zijn reputatie opgebouwd rond een eenvoudig idee: aan al uw verwarmingseisen voldoen en u begeleiden in elke fase van uw zoektocht naar meer comfort. In die optiek heeft de firma performante elektrische radiatoren ontwikkeld op maat van alle ruimten.

Het gamma van Aterno, dat uit 29 modellen elektrische radiatoren bestaat, is een van de grootste op de markt. De vermogens gaan van 800 tot 3000 watt, om zowel kleine oppervlakten als grote open ruimten te verwarmen. Ook de verscheidenheid aan vormen en afmetingen bewijst dat de fabrikant voor elke ruimte een pasklare oplossing wil aanbieden.

Een radiator voor elke ruimte

Wilt u de badkamerverwarming van een oude woning renoveren? Ontdek dan zeker de uiterst handige en veilige handdoekradiator van Aterno. Wilt u uw woning met een veranda uitbreiden? Dan is een bijverwarming ideaal. Of zoekt u elektrische verwarming voor de woonkamer? De verschillende vermogens van onze radiatoren laten toe om ook grote ruimten te verwarmen. Kortom: Aterno heeft de beste oplossing voor al uw plannen. In de ontwikkeling van zijn modellen probeert het met alle mogelijke situaties rekening te houden. Zijn technisch adviseurs zijn opgeleid om u te begeleiden en u het beste advies te geven voor uw renovatie- of bouwproject. Elke ruimte is uniek. Daarom houden de modellen van Aterno rekening met:

 • De oppervlakte
 • De configuratie
 • Het gebruik
 • De plaats in de woning

Met zijn gevarieerde aanbod komt de fabrikant tegemoet aan de wensen van alle gebruikers van zijn elektrische radiatoren. Vraag uw gratis gids aan en ontdek de troeven van elk model.

Waarom uw klassieke verwarming vervangen met de elektrische radiatoren van Aterno? 

 • De zuinige elektrische radiatoren combineren convectie-, infrarood- en accumulatiefuncties.

 • Elektriciteit is de energie waarvan de prijs de laatste jaren het minst is gestegen en de komende jaren het meest stabiel zal blijven.

 • Een zuinige elektrische verwarming laat toe
  • Geld te besparen
  • Een systeem te gebruiken dat u een zachte warmte geeft, gelijk aan dat van een goede centrale verwarming
  • Uw elektriciteitsverbruik te beheren
  • Thuis te beschikken over harmonieuze radiatoren die perfect in uw interieur passen en die zijn ontworpen volgens de ruimte die ze nodig hebben om te verwarmen.

Een draadloze thermostaat

Elke radiator wordt aangestuurd door een externe thermostaat. Deze laatste generatie thermostaten, is heel eenvoudig te programmeren: stel de periodes in wanneer er verwarmd mag worden, in functie van het gewenste comfort en optimaliseer uw budget.

Opti-Veille Aterno

Elektrische verwarming met thermostaat wordt intelligenter en kan nu ook gekoppeld worden aan één of meerdere sensoren. Deze detecteren bijvoorbeeld een open raam zodat de elektrische radiator automatisch uitschakelt. Dankzij Opti-Veille bespaart u (niet enkel energie)!

My Aterno, de mobiele applicatie van Aterno

De mobiele applicatie van Aterno maakt het u mogelijk om, via uw smartphone of tablet, vanop afstand al uw intelligente radiatoren aan te sturen. Geld besparen vanaf afstand dankzij onze applicatie? Het is mogelijk!