Elektrische verwarming badkamerElektrische badkamerverwarming voor een optimaal comfort

De juiste elektrische verwarming voor uw badkamer is belangrijk

Bij het zoeken naar een oplossing voor je badkamerverwarming, mag je niet over één nacht ijs gaan. Het gebruiksgemak, de prestaties en de mogelijkheid om de radiator te integreren in de ruimte: allemaal elementen waarmee je rekening moet houden alvorens je een definitieve keuze maakt.

Of je nu op zoek bent naar een hoofd- of bijverwarming voor jouw badkamer, met de elektrische radiatoren van Aterno maak je gegarandeerd de juiste keuze.

Kies voor een elektrische badkamerverwarming met een slimme thermostaat

Je gebruikt je badkamer dagelijks, maar brengt hier meestal slechts een uur per dag door? Je wil de temperatuur in je badkamer tussen 22 en 24°C en je wil dat de radiator snel opwarmt? De elektrische badkamerradiator van Aterno heeft hier geen enkel probleem mee!

Dankzij zijn soepelheid en eenvoudige gebruik kunt u hem zo programmeren dat hij extra verwarmt wanneer je in de badkamer bent. De rest van de dag volstaat een matige temperatuur om de vochtigheid te beperken. Op die manier kan je enorm bezuinigen. Met zijn handdoekstang droogt de elektrische badkamerverwarming uw wasgoed terwijl hij de kamer verwarmt!

Badkamerradiator als ideale hoofdverwarming

De badkamerradiatoren van Aterno zijn niet alleen handig en eenvoudig in gebruik, maar ook gemakkelijk te installeren: enkel een stopcontact volstaat. Dit maakt van de Aterno-radiator de ideale elektrische hoofdverwarming voor jouw badkamer. Dankzij de boostfunctie kun je jouw badkamer namelijk snel opwarmen en geniet je van een aangename warmte waarbij jouw handdoeken vliegensvlug drogen!

Mobiele bijverwarming in combinatie met hoofdverwarming

Om de snelheid waarmee u uw badkamer opwarmt te verhogen, is het aanbevolen om een elektrische bijverwarming te gebruiken. De hoofdverwarming zorgt voor de minimumtemperatuur en uw elektrische bijverwarming verhoogt deze bij het douchen of baden.

Plaatsing en veiligheid van elektrische badkamerverwarming

Elektrische badkamerverwarming moet in de eerste plaats veilig zijn. Een aangepast stopcontact voor de radiator, op een minimale afstand van de natte zone, is verplicht. De verwarmingsmodellen van Aterno zijn speciaal ontworpen voor vochtige ruimten. Met het oog op een optimale werking biedt het bedrijf een volledige dienstverlening voor een vlekkeloze installatie. De technisch adviseur begeleid je in uw keuze en berekent het vermogen dat nodig is om jouw badkamer te verwarmen. De monteurs zorgen voor een onberispelijke installatie op de ideale plaats. Dit alles zo snel mogelijk en zonder grote werken. De elektrische badkamerradiator van de laatste generatie is betrouwbaar, performant en energiezuinig.

Wacht niet langer, vraag nu hieronder uw gratis gids aan!