De elektrische radiator voor woonkamers

De woonkamer is een centrale ruimte van het huis. Het is de plaats waar u gezellig iets drinkt met vrienden, waar u zich ontspant en televisie kijkt of op de bank tot rust komt met een boek. De woonkamer moet in de winter efficiënt verwarmd worden, voor een optimaal comfort.

Elektrische verwarming woonkamer: technologie aangepast aan uw behoeften

In de leefruimten staat het comfort centraal. Keuken, woonkamer, eetkamer: allemaal plaatsen waar u samen met uw gezin veel tijd doorbrengt. Op hun verplaatsingen hebben de vakmensen van Aterno gemerkt dat veel mensen de temperatuur in deze kamers voortdurend moeten verhogen en weer verlagen om een gevoel van comfort te scheppen. Daarom heeft het bedrijf een elektrische radiator voor woonkamers ontwikkeld die een zachte en aangename warmte verspreidt en tegelijk heel energiezuinig is. Dankzij een zeer hoge accumulatiecapaciteit kan deze radiator voor woonkamers urenlang warmte vrijgeven. Met zijn regel- en programmeervoorzieningen past hij zich aan uw specifieke behoeften aan. U hoeft niet voortdurend op te staan om de ideale temperatuur te krijgen.

Elektrische radiatoren woonkamer: vorm en vermogen 

Van het kleinste model met 800 watt vermogen tot het grootste met 3000 watt: u vindt precies het model dat u nodig hebt. Maar ook het decor van uw woonkamer is belangrijk, want dat maakt de kamer gezellig en zorgt ervoor dat u er zich goed voelt. Om uw interieur niet te verstoren heeft Aterno elektrische woonkamerradiatoren met een zuiver design ontworpen. Ze zijn even goed thuis in een oude woning met een traditioneel interieur als in een moderne loft. En als de standaardmodellen niet in de beschikbare ruimte passen, heeft Aterno elektrische verwarmingstoestellen voor de woonkamer in een groot aantal afmetingen.

Wilt u meer weten over de troeven van alle beschikbare radiatoren voor uw woonkamer? Vraag nu uw gratis gids aan!