De elektrische radiator voor veranda’s

Wilt u ook in de winter van een extra leefruimte kunnen genieten? Met haar glasstructuur is een veranda bijzonder gevoelig voor koude. Ontdek de verwarming die Aterno speciaal bedacht heeft om uw veranda het hele jaar door comfortabel te verwarmen.

De perfecte oplossing voor uw veranda

De elektrische radiator voor veranda’s is ideaal omdat u het erg gemakkelijk kunt installeren, ongeacht het model dat u kiest:

  • Vast

    U hoeft uw centrale verwarming niet aan te passen of grote werken te doen om leidingen naar uw veranda te leggen. Een plekje in een hoek of tussen twee meubels en een stopcontact. Meer hebt u niet nodig om te genieten van de voordelen van dit verwarmingstoestel van de laatste generatie.

  • Mobiel

    Deze bijverwarming neemt u handig mee naar de veranda. De mobiele radiator verwarmt de ruimte net zo efficiënt als het klassieke model. U kunt hem heel gemakkelijk uitschakelen en verplaatsen als u hem elders wilt gebruiken.

Warmte op maat

In een ruimte met veel glas moet u ook rekening houden met de aanvoer van natuurlijke warmte. De verandaradiator van Aterno heeft een thermostaat die de temperatuur van de ruimte doorlopend controleert. Als het te koud is in de veranda, schakelt hij de radiator is. Als de temperatuur op peil is, stopt de verwarming automatisch. Het toestel zoekt dus voortdurend een evenwicht tussen de richttemperatuur en de werkelijke temperatuur. Op die manier krijgt u altijd de gewenste temperatuur en wordt uw veranda niet te warm wanneer de zon schijnt.

Wilt u meer weten over de inertieradiator voor veranda’s van Aterno? Vraag dan nu uw gratis gids aan!