De elektrische radiator voor badkamers

Als u een oplossing zoekt voor uw badkamerverwarming, mag u niet over één nacht ijs gaan. Het gebruiksgemak, de prestaties en de mogelijkheid om de radiator te integreren in de ruimte: allemaal elementen waarmee u rekening moet houden voor u een definitieve keuze maakt.

Aanpasbaarheid en eenvoudig in gebruik

U gebruikt uw badkamer dagelijks maar brengt er meestal niet langer dan een uur per dag door. In deze ruimte moet uw thermostaat tussen 22 en 24°C aangeven en moet uw handdoekradiator snel opwarmen. De badkamerradiator van Aterno heeft daar geen probleem mee. Dankzij zijn soepelheid en eenvoudige gebruik kunt u hem zo programmeren dat hij meer verwarmt wanneer u in de badkamer bent. De rest van de dag volstaat een matige temperatuur om de vochtigheid te beperken. Op die manier kunt u enorm bezuinigen. En met zijn handdoekstang droogt de elektrische radiator uw wasgoed terwijl hij de kamer verwarmt!

Plaats en veiligheid

Elektrische badkamerverwarming moet veilig zijn. Een aangepast stopcontact voor de radiator, op een minimale afstand van de natte zone, is verplicht. De modellen van Aterno zijn speciaal ontworpen voor vochtige ruimten. Met het oog op een optimale werking biedt het bedrijf een volledige dienstverlening voor een vlekkeloze installatie. De technisch adviseur begeleidt u in uw keuze en berekent het vermogen dat nodig is om uw ruimte te verwarmen. De monteurs zorgen voor een onberispelijke installatie op de ideale plaats. Dat gaat allemaal heel snel en zonder grote werken. De badkamerradiator van de laatste generatie is betrouwbaar, performant en energiezuinig. Wacht niet langer, vraag nu uw gratis gids aan!