Badkamerverwarming

Badkamerverwarming voor een optimaal comfort

Als u een oplossing zoekt voor uw badkamerverwarming, mag u niet over één nacht ijs gaan. Het gebruiksgemak, de prestaties en de mogelijkheid om de radiator te integreren in de ruimte: allemaal elementen waarmee u rekening moet houden voor u een definitieve keuze maakt.

Maar of u nu op zoek bent naar een hoofd- of bijverwarming voor uw badkamer, met de elektrische radiatoren van Aterno maakt u gegarandeerd de juiste keuze.

Elektrische badkamerverwarming met uiterst preciese thermostaat: aanpasbaar en eenvoudig in gebruik

U gebruikt uw badkamer dagelijks maar brengt er meestal niet langer dan een uur per dag door. In deze ruimte moet uw thermostaat tussen 22 en 24°C aangeven en moet uw radiator snel opwarmen. De elektrische badkamerradiator van Aterno heeft daar geen probleem mee. Dankzij zijn soepelheid en eenvoudige gebruik kunt u hem zo programmeren dat hij extra verwarmt wanneer u in de badkamer bent. Vanaf nu stapt u dus 's morgens vanuit uw warme bed naar een even warme badkamer! De rest van de dag volstaat een matige temperatuur om de vochtigheid te beperken. Op die manier kunt u enorm bezuinigen. Met zijn handdoekstang droogt de elektrische badkamerverwarming bovendien uw wasgoed terwijl hij de kamer verwarmt! 

Badkamerradiator als ideale bijverwarming

De elektrische badkamerradiatoren van Aterno zijn niet alleen handig en eenvoudig in gebruik, maar ook gemakkelijk te installeren: een stopcontact volstaat. Dit maakt van de Aterno-radiator de ideale elektrische bijverwarming voor uw badkamer. Dankzij de boostfunctie kunt u uw badkamer namelijk snel opwarmen en geniet u van een aangename warmte waarbij uw handdoeken vliegensvlug drogen!

Plaats en veiligheid van elektrische badkamerverwarming

Elektrische badkamerverwarming moet veilig zijn. Een aangepast stopcontact voor de radiator, op een minimale afstand van de natte zone, is verplicht. De modellen van Aterno zijn speciaal ontworpen voor vochtige ruimten. Met het oog op een optimale werking biedt het bedrijf een volledige dienstverlening voor een vlekkeloze installatie. De technisch adviseur begeleidt u in uw keuze en berekent het vermogen dat nodig is om uw badkamer te verwarmen. De monteurs zorgen voor een onberispelijke installatie op de ideale plaats. Dat gaat allemaal heel snel en zonder grote werken. De elektrische badkamerradiator van de laatste generatie is betrouwbaar, performant en energiezuinig. Wacht niet langer, vraag nu uw gratis gids aan!