Ontdek de elektrische centrale verwarming

Bij “centrale verwarming” denken we aan een installatie met een ketel die warmte produceert en ze via waterradiatoren of vloerverwarming verspreidt. Ze werkt meestal op gas of stookolie. Hoe kunnen we dan van elektrische centrale verwarming spreken?

Waarom kiezen voor elektrische centrale verwarming?

Gelijkwaardig comfort

Als u hoort praten over elektrische centrale verwarming, komt dat omdat ze hetzelfde comfort biedt als klassieke centrale verwarming. Ze verspreidt een omhullende warmte die een echte cocon van zachtheid creëert in alle delen van uw woning. De prestaties van de elektrische centrale verwarming zijn zelfs ruimschoots beter dan die van een klassieke centrale verwarming met gas, stookolie of hout.

Een gecentraliseerd beheer

Aterno heeft randapparatuur ontwikkeld om het gebruik van zijn elektrische centrale verwarming te vergemakkelijken. U hoeft niet meer naar elke kamer te gaan om elke radiator individueel in te stellen. Dankzij de Opti-Centrale beheert u al uw radiatoren vanop één punt. Bovendien zorgen de laatste innovaties op het vlak van de regeling ervoor dat de temperatuur veel preciezer kan worden beheerd. Kortom: dankzij de elektrische centrale verwarming van Aterno optimaliseert u het gebruik van uw toestellen en u bespaart.

Gemakkelijke installatie en vlot gebruik

Elektrische centrale verwarming is veel gemakkelijker te installeren dan een traditioneel systeem. Zowel in nieuwbouw als in renovatieprojecten kan ze heel snel en zonder grote werken worden geïnstalleerd. Het is geen enkele probleem om centrale verwarming op gas te vervangen door elektriciteit. Elektrische cv is moduleerbaar, zodat u de woning er op uw eigen tempo mee kunt uitrusten. Bovendien is er geen onderhoudscontract nodig! Met Aterno krijgt u het comfort dat u verdient. In alle eenvoud.

Wilt u meer weten over de elektrische centrale verwarming van Aterno? Vraag dan nu uw gratis brochure aan!