De elektrische verwarming van Aterno vergemakkelijkt uw dagelijkse leven

U hebt wel genoeg aan uw hoofd om u geen zorgen te moeten maken over uw verwarming. Droomt u van een gemakkelijk te installeren systeem dat met één druk op een knop werkt? Aterno heeft uw ideale oplossing ontwikkeld.

Een zorgeloze oplossing

Aterno heeft een gebruiksvriendelijke verwarming ontworpen die zich aan de specifieke behoeften van elk gezin aanpast. Elk aangesloten toestel is meteen operationeel. De handige radiators werken onafhankelijk van elkaar en bieden u een grote vrijheid, want u bent niet verplicht om al uw kamers tegelijk uit te rusten. U beheert uw budget zoals u dat wenst en Aterno past zich aan uw eisen aan.

Met elektrische verwarming kunt u bovendien de bestellingen van stookolie of hout vergeten. U hoeft niet meer te plannen voor de naderende herfst. Uw toestellen kunnen in amper enkele seconden worden gestart. Ook op het vlak van de veiligheid kunt u niet beter kiezen, want er is geen enkel risico van koolstofmonoxidevergiftiging. De verwarming is bovendien kindvriendelijk: de voorzijde van de radiatoren wordt nooit te heet en dus is er geen risico van brandwonden.

Een eenvoudig beheer

De Franse fabrikant heeft een intelligent programmeersysteem en een gebruiksvriendelijke thermostaat ontwikkeld. Dat maakt het beheer van uw toestellen kinderspel, terwijl u dagelijkse handelingen kunt automatiseren:

  • De temperatuur in bepaalde ruimten verhogen wanneer u’s ochtends opstaat
  • De temperatuur verlagen wanneer u niet thuis bent
  • Uw verwarming uitschakelen wanneer u uw woning verlucht
  • Enz.

Uitzonderlijke garanties

Elektrische verwarming heeft geen onderhoud nodig. Met een in Frankrijk gemaakt toestel van een specialist die 25 jaar garantie biedt op zijn radiatoren en een levenslange dekking op de verwarmingskern, bent u jarenlang gerust. De gepersonaliseerde technische bijstand, die op al uw vragen antwoordt, is een bijkomende garantie. U vindt er altijd een expert die u alle nodige hulp biedt.

Wilt u meer weten over het gebruik van de Aterno-verwarming?

Wenst u een duidelijke en gedetailleerde uitleg over de voordelen?

Vraag nu uw gratis gids aan!