Verwarming voor kleine ruimtes nodig?

Met de verwarming van Aterno verspilt u geen ruimte!

Een verwarming op gas of mazout neemt plaats in.

Indien u uw huis koopt of renoveert heeft u dan nagedacht over de plaats die nodig is om uw verwarmingssysteem te installeren? Wanneer de plannen worden getekend, vergeet men meestal  wat normaal is  om één volledige ruimte te voorzien voor de verwarmingsketel. Maar (en dan komen de problemen) is het eigenlijk onontbeerlijk om rekening te houden met de nodige ruimte voor de ketel als u kiest voor een verwarming op gas of mazout.

Heeft u ruimte te veel in uw woning ?

Heeft u echter zin om kostbare vierkante meters te verliezen om een verwarmingsketel te installeren? Meestal is er steeds plaatsgebrek. Door te kiezen voor verwarming op gas of mazout kiest u om een ruimte, zoals een opslagruimte, op te offeren op zolder of ergens anders in de woning voor een ketel te plaatsen. Is dit eigenlijk verantwoord? Na verloop van tijd houdt men veel meubels en voorwerpen bij die een sentimentele waarde hebben waardoor men deze moeilijk kan weggooien. Deze opslagruimtes zijn dan onontbeerlijk indien men wil blijven evolueren in een praktisch en geordend huis.

En, laten we eerlijk zijn, het lelijke aspect van een verwarmingsketel biedt u niet de mogelijkheid om deze tentoon te stellen als een kunstwerk… Het is daarom noodzakelijk om een ruimte te voorzien om deze te verbergen.

Met de verwarming van Aterno hoeft u zich zo’n vragen niet te stellen. Het zal u geen ruimte doen verliezen! Dus waarom niet kiezen voor eenvoud door te kiezen voor de radiatoren van Aterno?

Lees onze gratis gids

Wil je graag meer te weten komen over de voordelen van elektrisch verwarmen en hoe ook jij er je voordeel mee kan doen? Vraag snel de gratis gids aan!

Top

aterno