Batibouw condities bij Aterno: profiteer van € 150 korting per radiator

Vraag nu je gratis gids aan en ontdek onze elektrische radiatoren met uniek systeem!

Vraag uw gratis gids over elektrische verwarming aan!

Door het aanvragen van deze brochure bevestigt u akkoord te gaan met onze voorwaarden en privacy policy. Indien u wenst meer te weten, klik hier.

Een zuinige verwarming

De eerste elektrische verwarming met AA energielabel.

Zachte en constante warmte

Verspreidt een zachte constante en comfortabele warmte.

Eenvoudige installatie

Installatie zonder grote werken.

Eenvoudig te gebruiken

Druk op de schakelaar of bedien via de app: Het werkt!

Volledig aanpasbaar

In hoofdverwarming, gedeeltelijk of bijverwarming.

Vraag je gratis gids aan, bestel je radiator met € 150 korting tijdens Batibouw én verminder vanaf nu je verwarmingskosten dankzij onze elektrische radiatoren met AA energielabel.

EEN ZUINIGE VERWARMING

Dankzij Aterno brengt verwarmen op elektriciteit niet langer een grote kost met zich mee. Het verwarmingssysteem bezit namelijk het energielabel AA en garandeert hoge prestaties met laag energieverbruik. Bovendien bieden de radiatoren van Aterno je net als een goed centraal verwarmingssysteem een constante en aangename warmte. Zo wordt de warmte zeer snel opgewekt en wordt ze homogeen verspreid in de hele kamer, zonder dat het ergens te koud of te warm is.

EENVOUDIG IN GEBRUIK EN INSTALLATIE

Een stopcontact volstaat voor de installatie van de verwarming. Er is dus geen ingewikkelde of dure installatie nodig zoals bij een centrale verwarming én je hoeft geen rekening te houden met onderhoud. Dit alles in combinatie met een optimaal gebruiksgemak: met slechts één druk op de knop zet je je radiatoren aan. Niet thuis? Geen probleem! Met de draadloze thermostaat kun je de temperatuur gemakkelijk vanop afstand instellen in elke kamer van je huis. 

VOLLEDIG MODULEERBAAR

De verwarming van Aterno is volledig moduleerbaar. Je kan het als hoofdverwarming gebruiken, als bijverwarming voor één of meerdere kamers of als extra verwarming, dankzij de mobiele modellen op wieltjes. We hebben ook een speciaal gamma voor je badkamer en slaapkamer ter beschikking. Ontdek alle modellen in onze gids!

De Kalith®-steen: een exclusiviteit van Aterno

De inertieradiatoren van Aterno combineren convectie, straling en accumulatie. Dankzij de vuurvaste Kalith®-steen (een unieke accumulatorsteen) wordt warmte opgeslagen en nadien geleidelijk terug afgegeven, zelfs wanneer de radiator uit staat. Tijdens de warmteafgifte verbruikt de radiator dus geen elektriciteit waardoor je niet alleen zuiniger, verwarmt maar ook een pak effectiever.