Regeling en programmatie zijn de sleutels voor energiebesparingen.

Het bedrijf Aterno heeft altijd een oplossing willen bieden aan de zorgen van de consumenten. Wij weten dat het geheim van uw warmtecomfort afhangt van de kwaliteit van uw verwarmingsinstallatie. Deze is de enige die u een aangename en homogene temperatuur kan verzekeren. Wij zijn vandaag bewust dat een efficiënte verwarming gepaard gaat met een performante regeling en programmatie. Het is ook zo dat dit uw comfort behoedt, maar het zal bovendien zorgen voor aanzienlijke energiebesparingen. Dit is dan ook de reden waarom wij, bij Aterno alles hebben gedaan om onze gebruikers performante apparaten voor de regeling en programmatie aan te bieden.

De regeling

Regelen betekent de temperatuur aanpassen om niet te warm of te koud te hebben ongeacht de ruimte waar u zich bevindt. De regeling staat ook toe om de energieprestatie van u woning te verhogen (deze verzekert uw comfort en vermindert tegelijkertijd uw energieverbruik).

Om de temperatuur in alle ruimtes van uw woning perfect te regelen, is elke radiator van Aterno voorzien van een thermostaat: deze is uiterst precies en nauwkeurig, en regelt constant de temperatuur in uw ruimtes. Het zorgt ervoor dat de temperatuur altijd overeenkomt met uw gewenste temperatuur. Bovendien kan het tot op een halve graad ingesteld worden!

De programmatie

De programmatie van uw verwarmingssysteem staat u toe om intelligent uw woning te verwarmen. Bij Aterno bieden wij u de Opti-Centrale: het staat u toe om de temperatuur die u wenst in elke ruimte te regelen. U kunt bovendien uw radiatoren programmeren in functie van uw activiteiten en gewoontes. Het is onnodig om uw woning te verwarmen indien u afwezig bent. Tot slot kunt u dankzij de Opti-phone van Aterno uw verwarming op afstand aan- of uitzetten: u komt eerder thuis dan verwacht? Met een simpel telefoontje kunt u uw verwarming aanzetten.

Goede systemen voor de regeling en de programmatie kunnen tot 25% energiebesparingen teweegbrengen. Bij Aterno bekommeren wij ons niet alleen om uw comfort, maar ook om uw besparingen!

Voor meer inlichtingen: Vraag uw gratis gids aan

Wil je graag meer te weten komen over de voordelen van elektrisch verwarmen en hoe ook jij er je voordeel mee kan doen? Vraag snel de gratis gids aan!

Top

aterno