Verticale radiatorEen oplossing voor atypische ruimten

Verticale radiator kopen?

Fabrikanten van toestellen van de laatste generatie denken aan alle configuraties en hebben verticale radiatoren ontwikkeld voor ruimten waar een klassiek model niet past. In bepaalde situaties is vooral de langwerpige vorm geschikt. Lees hieronder wanneer het interessant is om een verticale radiator te kopen.

Wanneer een verticale radiator kopen?

Met zijn atypische afmetingen past een verticale verwarming in ruimten met een groot volume onder het plafond. De verticale radiator is daarom ideaal voor:

 • Een kleine ruimte met een hoog plafond

  U belemmert de vloerruimte niet en maakt plaats vrij aan de muur voor een meubel of een rek.

 • Een open keuken

  De verticale radiator kan in een hoek of op een smalle muur tussen de keuken en de woonkamer hangen. Zo wint u plaats om kastmodules toe te voegen.

 • Een woonkamer met schuiframen

  De ruimte onder uw grote ramen is wellicht niet groot genoeg voor modellen met klassieke afmetingen. De verticale elektrische radiator kan in een hoek worden geïnstalleerd.

 • Een hal

  De verticale wandradiator is heel discreet. Hij vormt een thermische barrière tegen de koude, zodat u warmteverlies vermijdt.

Kortom: elektrische verticale radiatoren zijn in tal van situaties de beste oplossing. Dankzij het unieke ontwerp hoeft u zich bij de inrichting van uw ruimte geen zorgen te maken over de integratie van uw verwarmingstoestel. U kunt de verticale radiator plaatsen waar u wilt aangezien alle onze radiatoren geschikt zijn voor elke ruimte. In sommige gevallen wordt de verticale designradiator zelfs een decoratief element.

Is de verticale radiator even efficiënt als de standaard wandradiator?

De technologie van de verticale radiator is dezelfde als die van de standaard wandradiator. Een elektrische radiator van de laatste generatie zal even goed presteren. De vorm doet niets af aan de efficiëntie en het comfort dat u ervaart is identiek.

Het beste model voor uw situatie vinden, is niet altijd eenvoudig. Daarom is het verstandig om een beroep te doen op vakmensen. Dankzij de expertise van de technische adviseurs van Aterno bent u zeker dat u de juiste keuze maakt inzake verwarming op elektriciteit, zowel wat de afmetingen als het vermogen betreft. Vraag nu een gratis en vrijblijvende studie.

Technische specificaties

Vraag je gratis brochure aan om meer te ontdekken over de troeven van de producten van het gamma Estiom UBC Hoog. Niet zeker welk vermogen je nodig hebt? Onze experts komen vrijblijvend langs voor een oplossing op maat. Vraag hiervoor een gratis brochure of offerte aan of laat je gegevens achter in het formulier hieronder. Je wordt dan zo snel mogelijk terug opgebeld door een Aterno-specialist.

Model Vermogen Breedte Hoogte Diepte Gewicht
Estiom UBCH 1950 1950 W 64 cm 95 cm 11 cm 48 kg
Estiom UBCH 1800 1800 W 64 cm 95 cm 11 cm 48 kg
Estiom UBCH 1500 1500 W 64 cm 95 cm 11 cm 48 kg
Estiom UBCH 1200 1200 W 64 cm 95 cm 11 cm 48 kg