Estiom UBC 3000Elektrische wandradiator van 3000 W

Dirk wilde elektrische verwarming installeren in de woonkamer van zijn nieuwe woning. Hij nam contact op met Aterno om zijn plannen te bespreken. Het bedrijf stelde hem een afspraak voor, zodat een technisch adviseur de nodige opmetingen kon doen en hem kon begeleiden bij de keuze van zijn toestellen. Aangezien deze studie volledig gratis en vrijblijvend is, hapte Dirk toe.


Tijdens zijn bezoek verkende Stéphane, de technisch adviseur van de regio, de te verwarmen ruimte: een open oppervlakte van 45 m2 met een zithoek en een open keuken. Na een aantal zorgvuldige opmetingen praatte hij met Dirk over zijn gewoonten en raadde hij een radiator van 3000 watt aangeraden voor de zithoek en een verticaal model voor de keuken. Dankzij een gedetailleerde kostenraming kon de nieuwe eigenaar het aanbod van Aterno vergelijken met dat van andere fabrikanten. Hij was overtuigd van de kwaliteit van het voorgestelde materieel en de aangeboden garanties.

Na enkele weken bedenktijd besliste hij om met de Franse specialist in elektrische verwarming in zee te gaan. Hij heeft nooit spijt gehad van zijn keuze. Na een jaar gebruik is hij buitengewoon tevreden over het model Estiom UBC 3000, dat zijn open woonkamer perfect verwarmt.

Vraag een gratis gids aan om meer te weten over deze elektrische radiator.

Vermogen Breedte Hoogte Diepte Gewicht
3000 W 120 cm 60 cm 11 cm 51 kg