Bijverwarming met AA-energielabelEen mobiele verwarming op wieltjes voor extra comfort

Bijverwarming: betrouwbaar, snel en praktisch  

Ben je op zoek naar een energiezuinige bijverwarming als aanvulling van je hoofdsysteem of wil je een ruimte verwarmen die je slechts af en toe gebruikt? Dan is een mobiele verwarming van Aterno de ideale oplossing. Ontdek alle troeven van onze bijverwarming.

Waarom elektrisch bijverwarmen?

Heb je een centrale verwarming die op gas of olie werkt? Wil je deze verwarming niet in het vroege voorjaar aan laten staan of te vroeg aanzetten in de herfst? Ben je huurder en ben je niet tevreden over het geïnstalleerde verwarmingssysteem? Wel, dan is de intelligente mobiele radiator van Aterno de ideale oplossing voor jou! Als je in deze elektrische radiator investeert, bespaar je namelijk energie en kun je hem gemakkelijk meenemen als je bijvoorbeeld zou verhuizen. Ook kan de mobiele radiator perfect worden gebruikt in een studentenstudio.

Kortom: de mobiele verwarming kan in tal van situaties nuttig zijn. Zo is de hij ideaal voor ruimten die altijd een beetje fris blijven, zoals je veranda, zonder dat er veel breek- en kapwerken aan te pas moeten komen. Daarnaast kan de elektrische bijverwarming ook dienen in het tussenseizoen, als je de centrale verwarming niet te vroeg wilt opstarten en je zo wil bezuinigen. Tot slot kan de radiator dankzij de zwenkwieltjes makkelijk worden verplaatst van de ene ruimte naar de andere. In de winter neem je de bijverwarming handig mee elke ruimte in je woning: de zolder, kelder, badkamer... 

Wat zijn de kenmerken van onze bijverwarming?

Het model van de nieuwste generatie elektrische verwarming past zich aan alle situaties aan dankzij zijn unieke eigenschappen. Wanneer je kiest voor een bijverwarming van de laatste generatie, kun je rekenen op:

 • Een pasklare oplossing
  Het vermogen van de mobiele verwarming past zich exact aan de oppervlakte van de te verwarmen ruimte aan.
 • Een duurzame investering
  De mobiele radiator van Aterno heeft 25 jaar garantie en de verwarmingskern een levenslange garantie.
 • Een zachte en constante warmte
  De warmte wordt homogeen verspreid doorheen de ruimte en gaat niet naar het plafond.
 • Een energiezuinige oplossing (AA-energielabel)
  Dankzij de zuinige verwarmingstechnologie kun je optimaal besparen.

De mobiele verwarming zorgt voor comfort op maat, of hij nu regelmatig in je woonkamer wordt gebruikt of één keer per maand in het verlengde van je huis wordt aangezet. Door te kiezen voor Aterno kies je voor apparatuur die dezelfde prestaties biedt als de klassieke modellen van het merk.

Een mobiele radiator die makkelijk verplaatsbaar is 

Hoe verplaats je je mobiele verwarming? Sommige radiatoren zijn uitgerust met handgrepen om het transport te vereenvoudigen. Andere, zoals de olieradiator, zijn erg zwaar en volumineus. Aterno heeft daarom een innovatief model ontworpen dat veiligheid en vereenvoudigde mobiliteit combineert. 

 • De bijverwarming is uitgerust met zwenkwielen om de beweging te vergemakkelijken.
 • De behuizing maakt het mogelijk om schokken en krassen te weerstaan.
 • Dankzij het veiligheidssysteem schakelt de radiator automatisch uit bij een val.

Een mobiele radiator met slimme thermostaat

Dankzij de ingebouwde slimme thermostaat kunnen we spreken van een uiterst zuinige elektrische bijverwarming. De mobiele radiator zal namelijk stoppen met de ruimte te verwarmen van zodra deze op temperatuur is. Zo loopt je energierekening niet onnodig op en hou je de ruimte aangenaam warm én veilig. Ook kun je de mobiele radiator programmeren. Hiermee kun je op voorhand eenvoudig instellen wanneer het toestel de ruimte moet beginnen verwarmen. Zo is 's ochtends je badkamer al lekker warm en kun je ook je woonkamer op een aangename temperatuur brengen als je na een lange werkdag thuiskomt.

Wat kost bijverwarming?

Is je budget beperkt en wil je een goedkope bijverwarming kopen? Deze reflex is begrijpelijk, maar als het gaat om het verwarmen van je huis is het zeker niet de juiste manier van denken. Je zal zeker geld besparen bij de aankoop, maar het zal grotendeels worden geabsorbeerd door de aanzienlijke energiekosten die uw rudimentaire verwarmingssysteem genereert. Niemand kan je precies vertellen hoeveel een mobiele radiator kost om aan je behoeften te voldoen. Het is noodzakelijk om de volgende zaken te weten:

 • De kenmerken van je woning
 • De kwaliteit van de isolatie
 • De oppervlakte van de te verwarmen ruimte
 • Je gewoontes
 • ...

Laat je niet verleiden door goedkope oplossingen waarvan de beloftes vals zijn. Neem de tijd om de juiste keuze te maken, zodat het jarenlang optimaal werkt en je echt tevreden bent. Laat je daarom gratis en vrijblijvend bijstaan door een van onze experts om de oplossing te vinden die je volledige voldoening geeft. Zij staan voor je klaar om samen met jou het ideale verwarmingssysteem te kiezen waarbij je niet alleen kunt bezuinigen, maar ook kunt genieten van optimaal comfort. Wil je meer weten over de elektrische bijverwarming van de laatste generatie? Vraag dan gratis en vrijblijvend je gratis brochure aan.

Technische specificaties

Vraag je gratis brochure aan om meer te ontdekken over de troeven van de producten van het gamma Estiom UBC Mobile. Het assortiment is eenvoudig te gebruiken en garandeert uitstekende prestaties. Er zijn in totaal 5 modellen in verschillende maten en vermogens. Niet zeker welk vermogen je nodig hebt? Onze experts komen vrijblijvend langs voor een oplossing op maat. Vraag hiervoor een gratis brochure of offerte aan of laat je gegevens achter in het formulier hieronder. Je wordt dan zo snel mogelijk terug opgebeld door een Aterno-specialist.

Model Vermogen Breedte Hoogte Diepte Gewicht
Estiom UBCM 2100 2100 W 120 cm 60 cm 11 cm 52 kg
Estiom UBCM 1800 1800 W 80 cm 60 cm 11 cm 35 kg
Estiom UBCM 1500 1500 W 80 cm 60 cm 11 cm 35 kg
Estiom UBCM 1200 1200 W 80 cm 60 cm 11 cm 35 kg
Estiom UBCM 950 950 W 47,5 cm 60 cm 11 cm 23 kg